Kerti étkezőgarnitúra Abrienda antracit - 6 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Abrienda antracit - 6 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Abrienda antracit - 6 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkezőgarnitúra Abrienda antracit - 6 személyes - termékleírás

Kerti étkezőgarnitúra Abrienda antracit - 6x szék, 1x asztal Az Abrienda kerti szett praktikus kiegészítője lesz bármely kertnek. Kertjét vagy teraszát a béke oázisává és a pihenéssel teli hellyé varázsolja. A fém konstrukció és a barna elemekkel kombinálva nagyon hangulatos hangulatot varázsolhat a külsőbe, ami mindennapos örömet okoz a szemnek. Az asztallap tökéletes helyet biztosít kedvenc csemegének és italának. Kényeztesse magát egy lazítással és egy kellemes üléssel egy jó étel vagy kávé mellett. Élvezze a gyönyörű pillanatokat, kényelmet és stílust, amit az Abrienda kerti bútorsorozat kínál Önnek. Méretek - szék: 6x57cm x 90cm x 63cm (sz x ma x ma)Asztal mérete: 150cm x 90cm (sz x mély)Anyaga: alumínium, faSzín: antracit, barna

Termék Kerti étkezőgarnitúra Abrienda antracit - 6 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti székek, a márka gyártja Sofahouse, a színes változat 8c662d, anyagi változat az fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Termék Kerti étkezőgarnitúra Abrienda antracit - 6 személyes csoport termékei között található Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az 8c662d, az anyagból fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Kerti étkezőgarnitúra Abrienda antracit - 6 személyes - termék paraméterei

Kerti étkezőgarnitúra Abrienda antracit - 6 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkezőgarnitúra Abrienda antracit - 6 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti étkezőgarnitúra Abrienda antracit - 6 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?