Kerti garnitúra Lanelle green - 2 személyes

Kerti garnitúra Lanelle green - 2 személyes

Kerti garnitúra Lanelle green - 2 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 106 690 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti garnitúra Lanelle green - 2 személyes - termékleírás

Kerti készlet Lanelle green - 2 x szék, 1 x asztal Az egyszerű Lanelle kerti készlet praktikus kiegészítője lesz bármely kertnek. Kertjét vagy teraszát a béke oázisává és a pihenéssel teli hellyé varázsolja. A fekete fémszerkezet és a zöld színű elemek kombinációja nagyon meghitt hangulatot teremthet a külsőben, ami mindennapos örömet okoz a szemnek. A konstrukció se nem masszív, se nem masszív, de a bútorok így is átlagon felüli erősek és rugalmasak. Az összecsukható rendszerrel sok helyet takaríthat meg. Kényeztesse magát egy pihenéssel és egy kellemes pihenéssel egy jó kávé mellett. Ezzel a Lanelle kerti készlettel minden szabadtéri edzés szórakoztató lesz.Itt a grillszezon, de a kerti terasza még mindig üres? Tanácsot adunk Önnek, hogyan töltse fel és válassza ki a megfelelő grillsütőt különleges estékre. Bővebben a cikkben: Grill, kertterasz ékköve. Méret - szék: 40cm x 83cm x 40cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 60cm x 73cm x 60cm (sz x ma x ma)Anyaga: MDF, fémSzín: zöld, fekete

Termék Kerti garnitúra Lanelle green - 2 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben 000000, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti székek, a márka gyártja Sofahouse, a színes változat 000000, anyagi változat az fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Termék Kerti garnitúra Lanelle green - 2 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az 000000, az anyagból fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Kerti garnitúra Lanelle green - 2 személyes - termék paraméterei

Kerti garnitúra Lanelle green - 2 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti garnitúra Lanelle green - 2 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti garnitúra Lanelle green - 2 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?