Eivissa szürke kerti sarok ülőgarnitúra

Eivissa szürke kerti sarok ülőgarnitúra

Eivissa szürke kerti sarok ülőgarnitúra

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Eivissa szürke kerti sarok ülőgarnitúra - termékleírás

Kerti sarokkanapé garnitúra Eivissa szürke - 1x kanapé, 1x asztal Kompakt és praktikus szettet keres, amely feldobja kertjét vagy teraszát? Az Eivissa készlet 3-4 személy számára ideális. A barátokkal és családdal eltöltött esték így szép emlékekké válnak. A kanapé végére összeszerelt natúr fa elemek kiegészítők tárolására szolgálnak. Előnye, hogy az egyes elemek egyenként kombinálhatók egymással és minden elem lábakkal van felszerelve a biztonságos állás és stabilitás érdekében. Az asztal sokoldalú és nagyon praktikus, mivel elegendő helyet biztosít étkezéshez vagy társasjátékokhoz. Az Eivissa készlet minden olyan helyen sztár lesz, ahol elhelyezed. Méretek - ülőfelület: 285 cm x 85 cm x 184 cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 72cm x 32cm x 72cm (sz x ma x ma)Anyaga: alumínium, könnyen tisztítható anyag (100% poliészter), fa (Iroko fa)Bélés: 28 DNS üléshabSzín: antracit, barna, szürke

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Eivissa szürke kerti sarok ülőgarnitúra csoport termékei között található Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az 8c662d, az anyagból fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztal, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Eivissa szürke kerti sarok ülőgarnitúra - termék paraméterei

Eivissa szürke kerti sarok ülőgarnitúra - ár és elérhetőség előzményei

Eivissa szürke kerti sarok ülőgarnitúra - egyéb érdekes termékek

Eivissa szürke kerti sarok ülőgarnitúra - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?