Kerti ülőgarnitúra Lakeithia beige - 4 személyes

Kerti ülőgarnitúra Lakeithia beige - 4 személyes

Kerti ülőgarnitúra Lakeithia beige - 4 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 190 350 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti ülőgarnitúra Lakeithia beige - 4 személyes - termékleírás

Kerti ülőgarnitúra Lakeithia beige - 2x fotel, 1x kanapé, 1x asztal A Lakeithia kerti készlet valóban egyedülálló. Amint felteszi a kertjére, felismerhetetlenné varázsolja. Kényelem, elegancia és hosszú élettartam – ezek a készlet jellemzői. Érdekes dizájnjának és fémkeretének köszönhetően tökéletesen aláhúzza a modern dekorációt és gyönyörű stílust varázsol minden helyre. Egészítse ki kerti készletét kerti kiegészítőkkel vagy kerti cserepekkel, amelyek még jobban kiemelik kertjét. A bútor nem vízálló. Nem hibázhatsz egy Lakeithia építéssel. A készlet tökéletes választás azoknak, akik kényelmes és stílusos megoldást keresnek kertjükbe. Méret - ülőfelület: 128cm x 71cm x 65cm (sz x ma x ma)Méret - fotel: 2x74cm x 71cm x 65cm (sz x ma x mé)Méret - asztal: 90cm x 47cm x 53cm (sz x ma x ma)Anyaga: fém (profil 20 x 40/vastagság 1,5 mm), szövet (100% akril/poliuretán)Szín: bézs-fekete, barna

Termék Kerti ülőgarnitúra Lakeithia beige - 4 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az 8c662d, az anyagból fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Kerti ülőgarnitúra Lakeithia beige - 4 személyes csoport termékei között található Kerti asztal, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti ülőgarnitúra Lakeithia beige - 4 személyes - termék paraméterei

Kerti ülőgarnitúra Lakeithia beige - 4 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti ülőgarnitúra Lakeithia beige - 4 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti ülőgarnitúra Lakeithia beige - 4 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?