Kerti ülőgarnitúra Destiny cream - 5 személyes

Kerti ülőgarnitúra Destiny cream - 5 személyes

Kerti ülőgarnitúra Destiny cream - 5 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 919 790 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti ülőgarnitúra Destiny cream - 5 személyes - termékleírás

Kerti ülőgarnitúra Destiny cream - 1x kanapé, 2x fotel, 1x asztal A kert az a hely, ahol szívesen töltjük szabadidőnket, pihenünk egyedül vagy szeretteinkkel. Ezért szerelje fel divatos és egyben praktikus bútorokkal. A kerti szett minden nyári grillsütő része. Emelje ki kertjét vagy teraszát a stílusos és elegáns Destiny készlettel. A 4 részes készlet egy kanapét, 2 fotelt és egy asztalt tartalmaz. Az asztallap ideális helyet biztosít kedvenc italának, egy csésze kávénak vagy más harapnivalóknak. Egészítse ki kerti készletét kerti kiegészítőkkel, amelyek még jobban kiemelik kertjét. A Destiny kerti bútor sorozattal minden nyári nap felejthetetlen lesz. Rozmer - sedačka: 147cm x 90cm x 100cm (š x v x h)Rozmer - kreslo: 2x 65cm x 90cm x 100cm (š x v x h)Rozmer - stôl: 112cm x 44cm x 72cm (š x v x h)Materiál: kov, prírodný ratan, tkaninaFarba: krémová

Termék Kerti ülőgarnitúra Destiny cream - 5 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben f8e7d1, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az f8e7d1, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Kerti ülőgarnitúra Destiny cream - 5 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik Sofahouse, színben f8e7d1, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti ülőgarnitúra Destiny cream - 5 személyes - termék paraméterei

Kerti ülőgarnitúra Destiny cream - 5 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti ülőgarnitúra Destiny cream - 5 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti ülőgarnitúra Destiny cream - 5 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?