Kerti étkezőgarnitúra Beena világosbarna - 4 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Beena világosbarna - 4 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Beena világosbarna - 4 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 704 530 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkezőgarnitúra Beena világosbarna - 4 személyes - termékleírás

Kerti étkezőgarnitúra Beena világosbarna - 2x fotel, 1x kanapé, 1x asztal A Beena kerti szett tökéletes hely a kikapcsolódásra vagy egy kávé melletti leülésre. Ennek a kerti készletnek az egyes elemei szépen összeolvadnak, és eredeti művészi szépséget alkotnak. Ennek az egész kerti ülőgarnitúrának az alapja egy alumínium talp. Az oldalsó asztal elegendő helyet biztosít közös étkezésekhez vagy társasjátékokhoz. Ez a kerti bútor bármikor az aktuális igényei szerint alakítható, és stílusos, modern hangulatot varázsol kertjének. Élvezze a gyönyörű pillanatokat, kényelmet és stílust, amit a Beena kerti szett kínál. Méret - ülőfelület: 154 cm x 70 cm x 74 cm (sz x ma x ma)Méret - fotel: 2x71cm x 70cm x 74cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 130cm x 68cm x 70cm (sz x ma x ma)Anyaga: alumínium, szövet, edzett üvegSzín: világos barna

Termék Kerti étkezőgarnitúra Beena világosbarna - 4 személyes csoport termékei között található Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, az anyagból anyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Kerti étkezőgarnitúra Beena világosbarna - 4 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik Sofahouse, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti étkezőgarnitúra Beena világosbarna - 4 személyes - termék paraméterei

Kerti étkezőgarnitúra Beena világosbarna - 4 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkezőgarnitúra Beena világosbarna - 4 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti étkezőgarnitúra Beena világosbarna - 4 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?