Kerti étkezőgarnitúra Adalira világosbarna - 6 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Adalira világosbarna - 6 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Adalira világosbarna - 6 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 704 530 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkezőgarnitúra Adalira világosbarna - 6 személyes - termékleírás

Adalira világosbarna kerti étkezőgarnitúra - 2x fotel, 1x kanapé, 2x szék, 1x asztal A stílusos Adalira kerti szett kényelmet kínál az olvasáshoz vagy az étkezéshez a szép nyári napokon. Akár a teraszon, akár a télikertben vagy a medence mellett – a magas szintű kényelemnek köszönhetően sok pihentető pillanatot fog élvezni családjával, barátaival vagy szomszédaival. Ennek az egész összeállításnak az alapja egy alumínium alap. Az edzett üvegből készült asztallap ideális helyet biztosít kedvenc italának, egy csésze teának vagy más harapnivalóknak. Egészítse ki kerti készletét kerti kiegészítőkkel, amelyek még jobban kiemelik kertjét. Adjon új külsőt teraszának ezzel a gyönyörű Adalira kerti készlettel. Méret - ülőfelület: 160cm x 65cm x 66cm (sz x ma x ma)Méret - fotel: 2x 65cm x 65cm x 66cm (sz x ma x ma)Méret - zsámoly: 2x40cm x 38cm x 40cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 120cm x 66cm x 60cm (sz x ma x ma)Anyaga: alumínium, szövet, edzett üvegSzín: világos barna

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben c6a27e, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti étkezőgarnitúra Adalira világosbarna - 6 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti székek, a márka gyártja Sofahouse, a színes változat c6a27e, anyagi változat az anyag, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az c6a27e, az anyagból anyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Kerti étkezőgarnitúra Adalira világosbarna - 6 személyes - termék paraméterei

Kerti étkezőgarnitúra Adalira világosbarna - 6 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkezőgarnitúra Adalira világosbarna - 6 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti étkezőgarnitúra Adalira világosbarna - 6 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?