Kerti sarok étkezőgarnitúra Adalira sötétbarna - 7 személyes

Kerti sarok étkezőgarnitúra Adalira sötétbarna - 7 személyes

Kerti sarok étkezőgarnitúra Adalira sötétbarna - 7 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 803 230 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti sarok étkezőgarnitúra Adalira sötétbarna - 7 személyes - termékleírás

Kerti sarok étkezőgarnitúra Adalira sötétbarna - 1x kanapé, 2x szék, 1x asztal Az Adalira kerti készlettel kertjét, teraszát vagy erkélyét stílusos pihenőhellyé varázsolhatja. A nagy kerti garnitúra sarokkanapéval, 2 székkel és egy asztallal 7 fő befogadására alkalmas. A puha ülések és háttámlák kényelmes ülést biztosítanak. Ezenkívül az edzett üveglap alatti asztal további tárolóhelyet kínál magazinok, könyvek és egyebek számára. Dőljön hátra kényelmesen és élvezze az ülés kellemes érzését. Nem tévedhetsz az Adalira készlettel. Bárhová is helyezi, stílusos helyet biztosít Önnek. Méret - ülőfelület: 224cm x 65cm x 180cm (sz x ma x ma)Méret - zsámoly: 2x40cm x 38cm x 40cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 130cm x 66cm x 70cm (sz x ma x ma)Anyaga: alumínium, szövet, edzett üvegSzín: sötétbarna

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti sarok étkezőgarnitúra Adalira sötétbarna - 7 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti székek, a márka gyártja Sofahouse, anyagi változat az anyag, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti kanapék, a márkához tartozik Sofahouse, az anyagból anyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Kerti sarok étkezőgarnitúra Adalira sötétbarna - 7 személyes - termék paraméterei

Kerti sarok étkezőgarnitúra Adalira sötétbarna - 7 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti sarok étkezőgarnitúra Adalira sötétbarna - 7 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti sarok étkezőgarnitúra Adalira sötétbarna - 7 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?