Kerti étkezőgarnitúra Diantha cream - 7 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Diantha cream - 7 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Diantha cream - 7 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 919 790 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkezőgarnitúra Diantha cream - 7 személyes - termékleírás

Kerti étkezőgarnitúra Diantha krém - 1x kanapé, 2x fotel, 2x szék, 1x asztal Hozz létre egy kellemes sarkot kertedben vagy teraszodban, ahol elfogyaszthatod a reggeli kávét, egy délutáni sziesztát vagy egy meleg nyári estét a csillagos égboltra néző kilátással. Ezt a luxust a Diantha kerti szett adja meg. Egy kanapé, 2 fotel, 2 zsámoly és egy asztal biztosítja a maximális kényelmet. Az asztallap ideális helyet biztosít kedvenc italának, egy csésze kávénak vagy más harapnivalóknak. Egészítse ki kerti készletét kerti kiegészítőkkel, amelyek még jobban kiemelik kertjét. Ha szeret a szabadban pihenni vagy gyakran találkozni barátaival, a Diantha kerti szett a megfelelő társ az Ön számára. Méret - ülőfelület: 181 cm x 74 cm x 56 cm (sz x ma x ma)Méret - fotel: 2x56cm x 75cm x 57cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 120cm x 40cm x 35cm (sz x ma x ma)Méret - zsámoly: 2 x 35 cm x 40 cm x 35 cm (szé x ma x ma)Anyaga: fém, természetes rattan, szövetSzín: krém

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben f8e7d1, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti étkezőgarnitúra Diantha cream - 7 személyes csoport termékei között található Kerti székek, a márka gyártja Sofahouse, a színes változat f8e7d1, anyagi változat az anyag, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti kanapék, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az f8e7d1, az anyagból anyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Kerti étkezőgarnitúra Diantha cream - 7 személyes - termék paraméterei

Kerti étkezőgarnitúra Diantha cream - 7 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkezőgarnitúra Diantha cream - 7 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti étkezőgarnitúra Diantha cream - 7 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?