Kerti étkezőgarnitúra Sally cream - 4 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Sally cream - 4 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Sally cream - 4 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 613 350 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkezőgarnitúra Sally cream - 4 személyes - termékleírás

Kerti étkezőgarnitúra Sally krém - 1x kanapé, 2x fotel, 1x asztal Modern, mégis elegáns kerti garnitúrát keres, amely magas kényelmet biztosít? Ebben az esetben a Sally kerti bútor sorozat kiváló választás az Ön számára. 4 személy kényelmesen ülhet benne anélkül, hogy görcsösen érezné magát. A bútor modern dizájnjával tűnik ki, melynek köszönhetően igazi figyelemfelkeltő lesz. A készlet egy kanapéból, egy dohányzóasztalból és 2 fotelből áll. Ne feledkezzen meg az asztalról, amelyen mindig készen áll a harapnivalók tárolása. A szerkezet fémből készült, így a bútor teljesen ellenáll a korróziónak és a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Sally gyönyörűen és természetesen kiemelkedik a zöldellő környezetben. Méret - ülőfelület: 138cm x 70cm x 85cm (sz x ma x ma)Mérete - fotel: 2x70cm x 90cm x 70cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 110cm x 67cm x 60cm (sz x ma x ma)Anyaga: fém, szövet (100% poliészter)Szín: bézs, krém

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben f8e7d1, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti étkezőgarnitúra Sally cream - 4 személyes termékcsoporthoz tartozik Fém bútorok, a márka gyártja Sofahouse, a színváltozat az f8e7d1, anyagi változat az fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti kanapék, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az f8e7d1, az anyagból fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Kerti étkezőgarnitúra Sally cream - 4 személyes - termék paraméterei

Kerti étkezőgarnitúra Sally cream - 4 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkezőgarnitúra Sally cream - 4 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti étkezőgarnitúra Sally cream - 4 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?