Kerti ülőgarnitúra Callias antracit - 4 személyes

Kerti ülőgarnitúra Callias antracit - 4 személyes

Kerti ülőgarnitúra Callias antracit - 4 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 393 390 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti ülőgarnitúra Callias antracit - 4 személyes - termékleírás

Kerti ülőgarnitúra Callias antracit - 2x fotel, 1x kanapé, 1x asztal Ha nyári nappalivá szeretné varázsolni kertjét, akkor itt a Callias kerti szett. A dupla kanapénak, a foteleknek és a praktikus asztalnak köszönhetően a szett kellő kényelmet biztosít a nyári kerti pihenéshez. Ennek az egész összeállításnak az alapja egy fém alap. A hátpárnák különösen hangulatos megjelenést kölcsönöznek a kanapénak és a foteleknek. Az asztallap ideális helyet biztosít kedvenc italának, egy csésze kávénak vagy más harapnivalóknak. A Callias készlet nyugodt nappali légkört teremt a teraszon, a kertben vagy az erkélyen. Méret - ülőfelület: 130 cm x 70 cm x 61 cm (sz x ma x ma)Méret - fotel: 2x75cm x 70cm x 61cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 102cm x 52cm x 62cm (sz x ma x ma)Anyaga: fém, könnyen tisztítható anyag (100% poliészter)Bélés: 28 DNS üléshabSzín: antracit

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben 383e42, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti ülőgarnitúra Callias antracit - 4 személyes csoport termékei között található Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az 383e42, az anyagból fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztal, a márkához tartozik Sofahouse, színben 383e42, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti ülőgarnitúra Callias antracit - 4 személyes - termék paraméterei

Kerti ülőgarnitúra Callias antracit - 4 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti ülőgarnitúra Callias antracit - 4 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti ülőgarnitúra Callias antracit - 4 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?