Kerti sarok ülőgarnitúra Belah antracit - 5 személyes

Kerti sarok ülőgarnitúra Belah antracit - 5 személyes

Kerti sarok ülőgarnitúra Belah antracit - 5 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti sarok ülőgarnitúra Belah antracit - 5 személyes - termékleírás

Kerti sarok ülőgarnitúra Belah antracit - 1x ülés, 1x asztal A Belah ülőgarnitúrával teraszát, kertjét vagy erkélyét stílusos pihenőhellyé varázsolhatja. A nagy kerti garnitúra sarokkanapéval és asztallal 5 fő befogadására alkalmas. A puha ülések és háttámlák kényelmes ülést biztosítanak. Az asztallapnak köszönhetően az asztal elegendő helyet biztosít étkezéshez vagy társasjátékokhoz. A készlet alapvetően alumínium felépítésű. A fém keret biztonságos tartást ad a kanapénak. Egészítse ki kerti készletét kerti kiegészítőkkel, amelyek még jobban kiemelik kertjét. A Belah sorozatú kerti bútorok felbecsülhetetlen értékű részévé válnak kertjének vagy teraszának. Méret - ülőfelület: 272cm x 65cm x 202cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 72cm x 32cm x 72cm (sz x ma x ma)Anyaga: alumínium, könnyen tisztítható anyag (100% poliészter)Bélés: 28 DNS üléshabSzín: antracit

Termék Kerti sarok ülőgarnitúra Belah antracit - 5 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben 383e42, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az 383e42, az anyagból fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Kerti sarok ülőgarnitúra Belah antracit - 5 személyes csoport termékei között található Kerti asztal, a márkához tartozik Sofahouse, színben 383e42, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti sarok ülőgarnitúra Belah antracit - 5 személyes - termék paraméterei

Kerti sarok ülőgarnitúra Belah antracit - 5 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti sarok ülőgarnitúra Belah antracit - 5 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti sarok ülőgarnitúra Belah antracit - 5 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?