Kerti étkezőgarnitúra Yassah szürke - 4 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Yassah szürke - 4 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Yassah szürke - 4 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 530 630 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkezőgarnitúra Yassah szürke - 4 személyes - termékleírás

Kerti étkezőgarnitúra Yassah szürke - 4x szék, 1x asztal A Yassah kerti szett nemcsak kertje vagy terasza tökéletes újjáélesztése lesz, hanem olyan hellyé válik, ahol jól érzi magát, ahol pihenhet és pihenhet családjával, vagy olyan hellyé, ahol élvezheti a barátokkal való együttlétet. A bútorok stabilitását erős alumínium váz biztosítja majd, amelyet hosszú élettartam, korrózióállóság és időjárási hatások jellemeznek. A készlet 4 székből és egy nagy téglalap alakú asztalból áll. Az asztal teteje edzett üvegből készült, ami garantálja annak tartósságát és szilárdságát. A Yassah termékcsalád egy csodával és örömmel teli kültéri világba kalauzol el. Méret - szék: 4 x 55 cm x 85 cm x 55 cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 140cm x 75cm x 80cm (sz x ma x ma)Anyaga: alumínium, edzett üvegSzín: szürke

Termék Kerti étkezőgarnitúra Yassah szürke - 4 személyes csoport termékei között található Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c8c8c, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti székek, a márka gyártja Sofahouse, a színes változat 8c8c8c, anyagi változat az fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Termék Kerti étkezőgarnitúra Yassah szürke - 4 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az 8c8c8c, az anyagból fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Kerti étkezőgarnitúra Yassah szürke - 4 személyes - termék paraméterei

Kerti étkezőgarnitúra Yassah szürke - 4 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkezőgarnitúra Yassah szürke - 4 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti étkezőgarnitúra Yassah szürke - 4 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?