Kerti étkezőgarnitúra Adalira szürke - 6 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Adalira szürke - 6 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Adalira szürke - 6 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 704 530 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkezőgarnitúra Adalira szürke - 6 személyes - termékleírás

Kerti étkezőgarnitúra Adalira szürke - 2x fotel, 1x kanapé, 2x szék, 1x asztal A stílusos Adalira kerti szett kényelmet kínál az olvasáshoz vagy az étkezéshez a szép nyári napokon. Akár a teraszon, akár a télikertben vagy a medence mellett – a magas szintű kényelemnek köszönhetően sok pihentető pillanatot fog élvezni családjával, barátaival vagy szomszédaival. Ennek az egész összeállításnak az alapja egy alumínium alap. Az edzett üvegből készült asztallap ideális helyet biztosít kedvenc italának, egy csésze teának vagy más harapnivalóknak. Egészítse ki kerti készletét kerti kiegészítőkkel, amelyek még jobban kiemelik kertjét. Adjon új külsőt teraszának ezzel a gyönyörű Adalira kerti készlettel. Méret - ülőfelület: 160cm x 65cm x 66cm (sz x ma x ma)Méret - fotel: 2x 65cm x 65cm x 66cm (sz x ma x ma)Méret - zsámoly: 2x40cm x 38cm x 40cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 120cm x 66cm x 60cm (sz x ma x ma)Anyaga: alumínium, szövet, edzett üvegSzín: szürke

Termék Kerti étkezőgarnitúra Adalira szürke - 6 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti székek, a márka gyártja Sofahouse, anyagi változat az anyag, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Termék Kerti étkezőgarnitúra Adalira szürke - 6 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, az anyagból anyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Kerti étkezőgarnitúra Adalira szürke - 6 személyes - termék paraméterei

Kerti étkezőgarnitúra Adalira szürke - 6 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkezőgarnitúra Adalira szürke - 6 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti étkezőgarnitúra Adalira szürke - 6 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?