Kerti étkezőgarnitúra Beena szürke - 4 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Beena szürke - 4 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Beena szürke - 4 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 704 530 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkezőgarnitúra Beena szürke - 4 személyes - termékleírás

Kerti étkezőgarnitúra Beena szürke - 2x fotel, 1x kanapé, 1x asztal A Beena kerti szett tökéletes hely a kikapcsolódásra vagy egy kávé melletti leülésre. Ennek a kerti készletnek az egyes elemei szépen összeolvadnak, és eredeti művészi szépséget alkotnak. Ennek az egész kerti ülőgarnitúrának az alapja egy alumínium talp. Az oldalsó asztal elegendő helyet biztosít közös étkezésekhez vagy társasjátékokhoz. Ez a kerti bútor bármikor az aktuális igényei szerint alakítható, és stílusos, modern hangulatot varázsol kertjének. Élvezze a gyönyörű pillanatokat, kényelmet és stílust, amit a Beena kerti szett kínál. Méret - ülőfelület: 154 cm x 70 cm x 74 cm (sz x ma x ma)Méret - fotel: 2x71cm x 70cm x 74cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 130cm x 68cm x 70cm (sz x ma x ma)Anyaga: alumínium, szövet, edzett üvegSzín: szürke

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c8c8c, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti étkezőgarnitúra Beena szürke - 4 személyes csoport termékei között található Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az 8c8c8c, az anyagból anyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztal, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c8c8c, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti étkezőgarnitúra Beena szürke - 4 személyes - termék paraméterei

Kerti étkezőgarnitúra Beena szürke - 4 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkezőgarnitúra Beena szürke - 4 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti étkezőgarnitúra Beena szürke - 4 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?