Kerti ülőgarnitúra Samhita grey - 4 személyes

Kerti ülőgarnitúra Samhita grey - 4 személyes

Kerti ülőgarnitúra Samhita grey - 4 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 770 330 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti ülőgarnitúra Samhita grey - 4 személyes - termékleírás

Kerti ülőgarnitúra Samhita szürke - 1x kanapé, 2x fotel, 1x asztal Szüksége van pihenésre és kitisztítani a fejét a friss levegőn? Szeretsz a teraszon vagy a kertben üldögélni? A Samhita kerti bútorkészlet kellemesebbé teszi a szabadban eltöltött időt. A 4 részes készlet egy kanapéból, 2 fotelből és egy téglalap alakú asztalból áll. Az ülés puha ülőfelülettel van felszerelve, melynek köszönhetően a készlet minden feltételnek megfelel a maximális kényelem érdekében. Az asztallap ideális helyet biztosít kedvenc italának, egy csésze kávénak vagy más harapnivalóknak. A Samhita készlet tökéletesen kiegészíti a nappali olvasósarkot, vagy a teraszon kávézgatni. Méret - ülőfelület: 129,5 cm x 74,5 cm x 74,5 cm (sz x ma x mé)Méret - fotel: 2 x 63,5 cm x 74,7 cm x 69,5 cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 98 cm x 60 cm x 56,3 cm (sz x ma x ma)Anyaga: alumínium, szövet (100% akril), fa (Iroko fa)Bélés: 28 DNS üléshabSzín: antracit, barna, szürke

Termék Kerti ülőgarnitúra Samhita grey - 4 személyes csoport termékei között található Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az 8c662d, az anyagból anyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Kerti ülőgarnitúra Samhita grey - 4 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti ülőgarnitúra Samhita grey - 4 személyes - termék paraméterei

Kerti ülőgarnitúra Samhita grey - 4 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti ülőgarnitúra Samhita grey - 4 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti ülőgarnitúra Samhita grey - 4 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?