Kerti ülőgarnitúra Yarisel szürke - 4 személyes

Kerti ülőgarnitúra Yarisel szürke - 4 személyes

Kerti ülőgarnitúra Yarisel szürke - 4 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 493 030 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti ülőgarnitúra Yarisel szürke - 4 személyes - termékleírás

Kerti ülőgarnitúra Yarisel szürke - 2x fotel, 1x kanapé, 1x asztal Ha szeretne nyugodtan ülni a barátaival egy pohár bor mellett egy nyári grillezés közben, akkor a Yarisel kerti szett az Ön számára készült. Kényelem, elegancia és hosszú élettartam – ezek a kerti garnitúra jellemzői. Ennek az egész összeállításnak az alapja egy fém alap. A hátpárnák különösen hangulatos megjelenést kölcsönöznek a kanapénak és a foteleknek. Az asztallap ideális helyet biztosít kedvenc italának, egy csésze kávénak vagy más harapnivalóknak. Ezzel a kényelmes készlettel nem csak a kertet szépítheti meg, hanem egy második nappalit is kialakíthat. Méret - ülőfelület: 128cm x 62cm x 62cm (sz x ma x ma)Méret - fotel: 2x 61cm x 62cm x 62cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 100cm x 38cm x 58cm (sz x ma x ma)Anyaga: fém, szövet, edzett üvegSzín: szürke

Termék Kerti ülőgarnitúra Yarisel szürke - 4 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c8c8c, Anyagösszetétel üveg az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az 8c8c8c, az anyagból üveg, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Kerti ülőgarnitúra Yarisel szürke - 4 személyes csoport termékei között található Kerti asztal, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c8c8c, Anyagösszetétel üveg az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti ülőgarnitúra Yarisel szürke - 4 személyes - termék paraméterei

Kerti ülőgarnitúra Yarisel szürke - 4 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti ülőgarnitúra Yarisel szürke - 4 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti ülőgarnitúra Yarisel szürke - 4 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?