Kerti sarok étkezőgarnitúra Yarisel krém - 5 személyes

Kerti sarok étkezőgarnitúra Yarisel krém - 5 személyes

Kerti sarok étkezőgarnitúra Yarisel krém - 5 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 605 830 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti sarok étkezőgarnitúra Yarisel krém - 5 személyes - termékleírás

Kerti étkező sarokgarnitúra Yarisel krém - 1x kanapé, 1x asztal Pihenjen kertje kényelmében a Yarisel kerti készletnek köszönhetően. A kertben való ücsörgés és napozás a legjobb kikapcsolódás. A semleges kialakításnak köszönhetően a kerti készlet bármilyen környezetbe illeszkedik. Ennek az egész összeállításnak az alapja egy alumínium alap. Az edzett üvegből készült asztallap ideális helyet biztosít kedvenc italának, egy csésze teának vagy más harapnivalóknak. Egészítse ki kerti készletét kerti kiegészítőkkel, amelyek még jobban kiemelik kertjét. A Yarisel kerti bútorokkal a béke stílusos és elegáns oázisát teremti meg, amely egyszerre lesz funkcionális és praktikus. Méretek - ülőfelület: 224cm x 62cm x 180cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 120cm x 62cm x 60cm (sz x ma x ma)Anyaga: alumínium, szövet, edzett üvegSzín: krém

Termék Kerti sarok étkezőgarnitúra Yarisel krém - 5 személyes csoport termékei között található Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben f8e7d1, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az f8e7d1, az anyagból anyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Kerti sarok étkezőgarnitúra Yarisel krém - 5 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik Sofahouse, színben f8e7d1, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti sarok étkezőgarnitúra Yarisel krém - 5 személyes - termék paraméterei

Kerti sarok étkezőgarnitúra Yarisel krém - 5 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti sarok étkezőgarnitúra Yarisel krém - 5 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti sarok étkezőgarnitúra Yarisel krém - 5 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?