Kerti sarokkanapé garnitúra Zaltana világosszürke - 5 személyes

Kerti sarokkanapé garnitúra Zaltana világosszürke - 5 személyes

Kerti sarokkanapé garnitúra Zaltana világosszürke - 5 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti sarokkanapé garnitúra Zaltana világosszürke - 5 személyes - termékleírás

Kerti sarok ülőgarnitúra Zaltana világosszürke - 1x kanapé, 1x asztal Az időtlen dizájnú Zaltana kerti sarok szett nagyszerű választás lesz a családdal való pihenéshez vagy a barátokkal való pihenéshez a kertben. A felhasznált anyagoknak köszönhetően rendkívül kellemes benyomást kelt. A vastag kárpit és párnák növelik a kényelmet és a jó közérzetet. A kanapé végére összeszerelt natúr fa elemek kiegészítők tárolására szolgálnak. Dőljön hátra kényelmesen és élvezze az ülés kellemes érzését. Zaltan építéssel nem hibázhatsz. A készlet tökéletes választás azoknak, akik kényelmes és stílusos megoldást keresnek kertjükbe vagy teraszukba. Méretek - ülőfelület: 340 cm x 85 cm x 264 cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 108cm x 80cm x 32cm (sz x ma x ma)Méret - oldalasztal: 2x46cm x 32cm x 716cm (sz x ma x ma)Anyaga: alumínium, könnyen tisztítható anyag (100% poliészter), fa (Iroko fa)Bélés: 28 DNS üléshabMax. terhelhetőség: 300 kgSzín: antracit, barna, világosszürke

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben c6a27e, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti sarokkanapé garnitúra Zaltana világosszürke - 5 személyes csoport termékei között található Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az c6a27e, az anyagból anyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztal, a márkához tartozik Sofahouse, színben c6a27e, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti sarokkanapé garnitúra Zaltana világosszürke - 5 személyes - termék paraméterei

Kerti sarokkanapé garnitúra Zaltana világosszürke - 5 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti sarokkanapé garnitúra Zaltana világosszürke - 5 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti sarokkanapé garnitúra Zaltana világosszürke - 5 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?