Kerti ülőgarnitúra Yahaira sötétszürke - 4 személyes

Kerti ülőgarnitúra Yahaira sötétszürke - 4 személyes

Kerti ülőgarnitúra Yahaira sötétszürke - 4 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti ülőgarnitúra Yahaira sötétszürke - 4 személyes - termékleírás

Yahaira sötétszürke kerti ülőgarnitúra - 1x kanapé, 2x fotel, 1x asztal Egy jó minőségű ülőgarnitúra nem hiányozhat egyetlen kertből vagy teraszról sem. A Yahaira kerti készlet a szórakozás központjává válik meleg és napsütéses napokon. Érdekes dizájnjának és fával ellátott alumínium keretének köszönhetően tökéletesen aláhúzza a modern dekorációt és gyönyörű stílust varázsol minden helyre. A sötétszürke színű szövethuzat akril anyagból készült, amely nagyon tartós, könnyen tisztítható és karbantartható. Az asztallap ideális helyet biztosít kedvenc italának, egy csésze teának vagy más harapnivalóknak. Élvezze a gyönyörű pillanatokat, a kényelmet és a stílust. A Yahaira kerti bútorsorozat felbecsülhetetlen értékű részévé válik kertjének vagy teraszának. Méret - ülőfelület: 150 cm x 76 cm x 94 cm (sz x ma x ma)Méret - fotel: 2x90cm x 76cm x 94cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 114cm x 48cm x 61cm (sz x ma x ma)Anyaga: alumínium, könnyen tisztítható anyag (100% akril), fa (Iroko fa)Bélés: 28 DNS üléshabSzín: antracit, barna, sötétszürke

Termék Kerti ülőgarnitúra Yahaira sötétszürke - 4 személyes csoport termékei között található Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az 8c662d, az anyagból anyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Kerti ülőgarnitúra Yahaira sötétszürke - 4 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti ülőgarnitúra Yahaira sötétszürke - 4 személyes - termék paraméterei

Kerti ülőgarnitúra Yahaira sötétszürke - 4 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti ülőgarnitúra Yahaira sötétszürke - 4 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti ülőgarnitúra Yahaira sötétszürke - 4 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?