Kerti étkezőgarnitúra Adalira sötétbarna - 4 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Adalira sötétbarna - 4 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Adalira sötétbarna - 4 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 634 030 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkezőgarnitúra Adalira sötétbarna - 4 személyes - termékleírás

Kerti étkezőgarnitúra Adalira sötétbarna - 2x fotel, 1x kanapé, 1x asztal Gondolkozik azon, milyen változtatásokat eszközöljön, hogy kertje vagy terasza új külsőt kölcsönözhessen? Ebben az esetben javasoljuk, hogy kezdjen egy stílusos és kényelmes kerti garnitúra beszerzésével. Az Adalira készlet elegáns és hangulatos megjelenést kölcsönöz teraszának. Egy asztalból, egy kanapéból és 2 kényelmes fotelből áll. Ennek az egész összeállításnak az alapja egy alumínium alap. Egyszerű és minimalista formájával már masszívnak és stabilnak tűnik. Az oldalsó asztal elegendő helyet biztosít a közös étkezéshez vagy a társasjátékokhoz. Adjon új külsőt teraszának ezzel a gyönyörű Adalira kerti készlettel. Méret - ülőfelület: 160cm x 65cm x 66cm (sz x ma x ma)Méret - fotel: 2x 65cm x 65cm x 66cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 100cm x 62cm x 60cm (sz x ma x ma)Anyaga: alumínium, szövet, edzett üvegSzín: sötétbarna

Termék Kerti étkezőgarnitúra Adalira sötétbarna - 4 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti kanapék, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az 8c662d, az anyagból anyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Kerti étkezőgarnitúra Adalira sötétbarna - 4 személyes - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagAnyag
KategóriaBútor, kanapék, Fotelek, Kerti bútor, Kerti kanapék
MárkaSofahouse
Szín8c662d
Anyaganyag
E-shopEstilofina.hu

Kerti étkezőgarnitúra Adalira sötétbarna - 4 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkezőgarnitúra Adalira sötétbarna - 4 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti étkezőgarnitúra Adalira sötétbarna - 4 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?