Kerti étkezőgarnitúra Kalliyan II világosbarna - 6 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Kalliyan II világosbarna - 6 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Kalliyan II világosbarna - 6 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 953 630 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkezőgarnitúra Kalliyan II világosbarna - 6 személyes - termékleírás

Kerti étkezőgarnitúra Kalliyan II világosbarna - 6x fotel, 1x asztal A Kalliyan kerti készlet praktikus kiegészítője lesz bármely kertnek. Kertjét vagy teraszát a béke oázisává és a pihenéssel teli hellyé varázsolja. Ennek az egész összeállításnak az alapja egy alumínium alap. A konstrukció se nem masszív, se nem masszív, de a bútorok így is átlagon felüli erősek és rugalmasak. Az edzett üvegből készült asztallap ideális helyet biztosít kedvenc italának, egy csésze teának vagy más harapnivalóknak. Élvezze a gyönyörű pillanatokat, a kényelmet és a stílust, amit a Kalliyan kerti bútorok kínálnak Önnek. Élvezze a jó ételeket és a családjával töltött időt. Méret - fotel: 6 x 59 cm x 81 cm x 51 cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 150cm x 76cm x 90cm (sz x ma x ma)Anyaga: alumínium, szövet, edzett üvegSzín: világos barna

Termék Kerti étkezőgarnitúra Kalliyan II világosbarna - 6 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben c6a27e, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az c6a27e, az anyagból anyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Kerti étkezőgarnitúra Kalliyan II világosbarna - 6 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik Sofahouse, színben c6a27e, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti étkezőgarnitúra Kalliyan II világosbarna - 6 személyes - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagAnyag
KategóriaBútor, Fotelek, Kerti bútor, Kerti asztalok, Kerti asztal
MárkaSofahouse
Színc6a27e
Anyaganyag
E-shopEstilofina.hu

Kerti étkezőgarnitúra Kalliyan II világosbarna - 6 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkezőgarnitúra Kalliyan II világosbarna - 6 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti étkezőgarnitúra Kalliyan II világosbarna - 6 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?