Reilly II sötétbarna kerti étkezőgarnitúra - 4 személyes

Reilly II sötétbarna kerti étkezőgarnitúra - 4 személyes

Reilly II sötétbarna kerti étkezőgarnitúra - 4 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Reilly II sötétbarna kerti étkezőgarnitúra - 4 személyes - termékleírás

Reilly II sötétbarna kerti étkezőgarnitúra - 4x fotel, 1x asztal A hozzád legközelebb állók körében a nyári esték szerelmesei közé tartozol? Szeretsz grillezni vagy grillezni a kertben? Bemutatkozik a Reilly kerti szett. A készlet 4 fotelből és egy téglalap alakú asztalból áll, mely minden vendég számára elegendő helyet garantál. A szerkezet alumíniumból készült, így a bútor teljesen ellenáll a korróziónak és a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Az asztal felülete edzett üvegből készült, ami biztosítja annak szilárdságát. A magas lábak stabilitást és modern megjelenést biztosítanak. Kényeztesse magát a Reilly kerti készletünkkel. Mérete - fotel: 4x 62cm x 85cm x 60cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 160cm x 75cm x 90cm (sz x ma x ma)Anyaga: alumínium, szövet, edzett üvegSzín: sötétbarna

Termék Reilly II sötétbarna kerti étkezőgarnitúra - 4 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az 8c662d, az anyagból anyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Reilly II sötétbarna kerti étkezőgarnitúra - 4 személyes csoport termékei között található Kerti asztal, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Reilly II sötétbarna kerti étkezőgarnitúra - 4 személyes - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagAnyag
KategóriaBútor, Fotelek, Kerti bútor, Kerti asztalok, Kerti asztal
MárkaSofahouse
Szín8c662d
Anyaganyag
E-shopEstilofina.hu

Reilly II sötétbarna kerti étkezőgarnitúra - 4 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Reilly II sötétbarna kerti étkezőgarnitúra - 4 személyes - egyéb érdekes termékek

Reilly II sötétbarna kerti étkezőgarnitúra - 4 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?