Kerti étkezőgarnitúra Beena sötétbarna - 6 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Beena sötétbarna - 6 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Beena sötétbarna - 6 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 953 630 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkezőgarnitúra Beena sötétbarna - 6 személyes - termékleírás

Kerti étkezőgarnitúra Beena sötétbarna - 6x fotel, 1x asztal Beena kerti készlete igazán egyedi. Amint felteszi a kertjére, felismerhetetlenné varázsolja. Kényelem, elegancia és hosszú élettartam – ezek a készlet jellemzői. Ennek az egész kerti ülőgarnitúrának az alapja egy alumínium talp. Az edzett üvegből készült asztallap ideális helyet biztosít kedvenc italának, egy csésze teának vagy más harapnivalóknak. Ez a kerti bútor bármikor az aktuális igényei szerint alakítható, és stílusos, modern hangulatot varázsol kertjének. Élvezze a gyönyörű pillanatokat, kényelmet és stílust, amit a Beena kerti szett kínál. Méretek - fotel: 6 x 57 cm x 71 cm x 66 cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 150cm x 76cm x 90cm (sz x ma x ma)Anyaga: alumínium, szövet, edzett üvegSzín: sötétbarna

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti étkezőgarnitúra Beena sötétbarna - 6 személyes csoport termékei között található Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az 8c662d, az anyagból anyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztal, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti étkezőgarnitúra Beena sötétbarna - 6 személyes - termék paraméterei

Kerti étkezőgarnitúra Beena sötétbarna - 6 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkezőgarnitúra Beena sötétbarna - 6 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti étkezőgarnitúra Beena sötétbarna - 6 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?