Kerti szett HIGOLD - Nutt Lounge White/Grey Wood base Sunbrella

Kerti szett HIGOLD - Nutt Lounge White/Grey Wood base Sunbrella

Kerti szett HIGOLD - Nutt Lounge White/Grey Wood base Sunbrella

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 999,99 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti szett HIGOLD - Nutt Lounge White/Grey Wood base Sunbrella - termékleírás

Kerti szett HIGOLD - Nutt Lounge White/Grey Wood base Sunbrella - 2 x fotel, 1 x háromüléses, 1 x asztal A Nutt kerti szett tökéletes hely a kikapcsolódásra vagy a kávéfogyasztásra. A készlet egyes elemei szépen összeolvadnak, és eredeti művészi szépséget alkotnak. Ennek az egész készletnek az alapja egy hatalmas fa alap. Egyszerű és minimalista alakjával első pillantásra szilárdnak és stabilnak tűnik. A készülék ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak. Dekoratív párnák is a szállítás részét képezik. A készlet egy csodákkal és örömmel teli külvilágba visz. Méret - fotel: 78cm x 73,5cm x 65cm (sz x mé x ma)Méret - ülés: 216,5cm x 73,5cm x 65cm (sz x mé x ma)Méret - asztal: 120cm x 75,5cm x 40cm (sz x mé x ma)Anyag: alumínium, tikfaAnyag - ülés: anyag Sunbrella - UV-állóság több mint 1500 órán átVastagság: 1,5mm alumíniumSzín: természetes, antracit, fehérPárna színe: világosszürke / sötétszürke / fekete

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Kerti szett HIGOLD - Nutt Lounge White/Grey Wood base Sunbrella csoport termékei között található Kerti asztalok, a márkához tartozik Higold, a színváltozat az c6a27e, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztal, a márkához tartozik Higold, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti szett HIGOLD - Nutt Lounge White/Grey Wood base Sunbrella - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Fotelek, Kerti bútor, Kerti asztalok, Kerti asztal
MárkaHigold
Színc6a27e
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Kerti szett HIGOLD - Nutt Lounge White/Grey Wood base Sunbrella - ár és elérhetőség előzményei

Kerti szett HIGOLD - Nutt Lounge White/Grey Wood base Sunbrella - egyéb érdekes termékek

Kerti szett HIGOLD - Nutt Lounge White/Grey Wood base Sunbrella - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?