Ízléses TV asztal Akello 140 cm

Ízléses TV asztal Akello 140 cm

Ízléses TV asztal Akello 140 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 124 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Ízléses TV asztal Akello 140 cm - termékleírás

Ízléses TV asztal Akello 140 cm Az ízléses TV-asztal kivételes darab lesz a nappali vagy akár más szórakoztató helyiségben. Tágas kialakítású, és elegendő tárhelyet biztosít a DVD-lejátszók, távirányítók és más apró tárgyak tárolására. A fekete és a vad tölgyfa kombinációja elegáns és modern megjelenést kölcsönöz az asztalnak. A kiváló minőségű MDF anyagnak és a szilárd fém lábaknak köszönhetően ez az asztal erős és tartós. Van rajta egy nyitott polc, fiók és két ajtó. Méretek: 140cm x 40cm x 45cm (hossz x szélesség x magasság)Anyag: MDF, fémAsztal / láb színe: vad tölgy imitáció / matt fekete (porréteggel bevont)Felület: lakkozott

Ez a termék a kategóriába tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Dkton, színben c6a27e, anyagi változat az fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Ízléses TV asztal Akello 140 cm csoport termékei között található TV asztalok, márka kínálatában szerepel Dkton, a színváltozat az c6a27e, az anyag az fém, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Ízléses TV asztal Akello 140 cm - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFém
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaDkton
Színc6a27e
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Ízléses TV asztal Akello 140 cm - ár és elérhetőség előzményei

Ízléses TV asztal Akello 140 cm - egyéb érdekes termékek

Ízléses TV asztal Akello 140 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?