Design TV asztal Calissa 192 cm fehér - II.osztály

Design TV asztal Calissa 192 cm fehér - II.osztály

Design TV asztal Calissa 192 cm fehér - II.osztály

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 74 071,20 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design TV asztal Calissa 192 cm fehér - II.osztály - termékleírás

Design TV asztal Calissa 192 cm fehér - II.osztály - sérült lakkozás, az összerakás után pár alkatrész görbén áll A Calissa TV-asztal praktikus és divatos bútorral egészíti ki nappaliját. Az asztal letisztult vonalai a LED-es háttérvilágítással kombinált nagyszerű eszközzel a csúcsmodern dizájnt képviselik. A TV-asztalon rengeteg tárolóhely található a tolóajtó mögött, egy nagy nyitott terület, ahol a TV-kiegészítők vagy néhány stílusos dekoráció tökéletesen elfér. Az asztal modern kialakítása biztosítja, hogy minden helyiség más karaktert kapjon. Az időtlen színkombináció harmonikusan illeszkedik a különböző belső stílusokba. A TV-asztal ízlésesen kiegészíti a kedvenc pihenőhelyet, ami a nappali. A Calissa a funkcionalitást a rendkívül vonzó megjelenéssel ötvözi. Méret: 192cm x 53cm x 37cm (szé x ma x ma)Anyag: melamin táblaVastagsága: 18mmSzín: fehér

Termék Design TV asztal Calissa 192 cm fehér - II.osztály termékcsoporthoz tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Sofahouse, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik TV asztalok, márka kínálatában szerepel Sofahouse, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design TV asztal Calissa 192 cm fehér - II.osztály - termék paraméterei

Design TV asztal Calissa 192 cm fehér - II.osztály - ár és elérhetőség előzményei

Design TV asztal Calissa 192 cm fehér - II.osztály - egyéb érdekes termékek

Design TV asztal Calissa 192 cm fehér - II.osztály - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?