Vízálló férfi cipők Salewa Havasi levegő Társ Téli Középső 61412-8669

Vízálló férfi cipők Salewa Havasi levegő Társ Téli Középső 61412-8669

Vízálló férfi cipők Salewa Havasi levegő Társ Téli Középső 61412-8669

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 70 714 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Vízálló férfi cipők Salewa Havasi levegő Társ Téli Középső 61412-8669 - termékleírás

Vízálló férfi cipők Salewa Havasi levegő Társ Téli Középső 61412-8669 Bolzano és Brixen városok között, a Brenta hegységben található a a Dolomitok kimeríthetetlenül szép utakat kínálnak azoknak, akik azoknak, akik nem félnek elmerészkedni a településektől.Alp Mate téli csizma Mid kifejezetten a túrázás és hegymászás szerelmeseinek fejlesztették ki a hótalpasok számára, akik megbízható lábbelit keresnek a leghidegebb hónapokra az év leghűvösebb hónapjaiban. A lábujjak vastag, puha bőrből és erős, rugalmas anyagból készültek vízálló, légáteresztő membránnal van ellátva, amely távol tartja a havat és a jeget és az esőt. A gumi hegy és a keret 360 fokos védelmet biztosít.Ezek a a csizmák téli teljesítményre készültek, és szabadalmaztatott rendszerünket tartalmazzák SALEWA® 3F robusztus kevlárszálakkal a rugalmasság és a saroktámasz érdekében, és strapabíró, tartós illeszkedés. Belül meleg alpesi anyaggal béleltek Gyapjú, amely fokozott szigetelést biztosít, amely alkalmas a hidegebb időjáráshoz körülmények között. EVA párnázással vannak ellátva a kényelmes tapadás érdekében, mászás Lacing stílusú fűzés, amelyet a mászókáknál használnak és állítható fűzőlyukakkal.Pomoca™ téli talp A Hike olyan futófelületi mintázatú, amely stabilitást, tapadást és vonóerőt biztosít sziklákhoz, sárhoz és különösen hóhoz és jéghez, valamint biomechanikai technológiájukkal S-Path elősegíti a természetes mozgást az ösvényeken és azokon kívül. Ezek a cipők egy Salewa Committed termék, amely vízlepergető, vízhatlan, nem pFC vegyi anyagoktól mentes, és szigorú, függetlenül ellenőrzött körülmények között gyártott társadalmi felelősségvállalási szabványok szerint a tisztességes munkaügyi gyakorlatot illetően körülmények között.A megbízható Alp Mate Mid bakancs nem hagyja cserben túrázás vagy hócipőzés közben. Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Vízálló férfi cipők Salewa Havasi levegő Társ Téli Középső 61412-8669

Termék Vízálló férfi cipők Salewa Havasi levegő Társ Téli Középső 61412-8669 termékcsoporthoz tartozik Férfi cipők, a márka gyártja Salewa, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Trekking cipő, a márkához tartozik Salewa, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Vízálló férfi cipők Salewa Havasi levegő Társ Téli Középső 61412-8669 termékcsoporthoz tartozik Cipők a városba, a márkához tartozik Salewa, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Vízálló férfi cipők Salewa Havasi levegő Társ Téli Középső 61412-8669 - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság11,5 UK
nagyság12 UK
nagyság13 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
KategóriaCipők, Férfi cipők, Trekking cipő, Cipők a városba, Téli cipő
MárkaSalewa
E-shopGamisport.hu

Vízálló férfi cipők Salewa Havasi levegő Társ Téli Középső 61412-8669 - ár és elérhetőség előzményei

Vízálló férfi cipők Salewa Havasi levegő Társ Téli Középső 61412-8669 - egyéb érdekes termékek

Vízálló férfi cipők Salewa Havasi levegő Társ Téli Középső 61412-8669 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?