Összecsukható kerti készlet 1+4 Fekete

Összecsukható kerti készlet 1+4 Fekete

Összecsukható kerti készlet 1+4 Fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 81 514 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Összecsukható kerti készlet 1+4 Fekete - termékleírás

5 darabos készlet, négy méret 55x47x80cm, acélváz párnákkal, technoratan minta, asztal mérete 120x70x71cm, acél keret, festett por, technoratan minta, asztal, műanyag, karosszék és összecsukható asztal. A legmagasabb pontossággal készült, 4 kényelmes és elegáns szárnyból és egy magas, stabil asztalból álló szett a felhasználók számára a legnagyobb kényelmet nyújtja. Praktikus és multifunkcionális készlet kültéri használatra. A magas asztal praktikus étkezéshez. A kényelmes technoratan székek biztosítják funkcionalitásukat és eleganciájukat. A szett teljesen összecsukható, mind az asztalhoz, mind a székhez, így bárhová tárolhatja. Kiválóan alkalmas kis erkélyekre. Az egész vízálló. Nagyon könnyen tisztítható, csak nedves ruhával törölje le. A karosszékek karosszékkel vannak felszerelve a nagyobb kényelem és kényelme érdekében. A szerelvény fémkerete garantálja a stabilitást és a tartósságot. Az univerzális fekete színnek köszönhetően a modern belső terekhez is illeszkedik.   JÓ TUDNI: * Technorattan (másnéven mesterséges rattan) - mesterségesen megerősített polietilénszálas HPDE vagy poliuretánból készült, amely a természetes rattan megjelenésén, színein és jellemzőin alapul. A technorattanból készült bútorok ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, különösen az UV sugárzásnak              

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET.

Termék Összecsukható kerti készlet 1+4 Fekete termékcsoporthoz tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik MERKURY MARKET.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik MERKURY MARKET.

Összecsukható kerti készlet 1+4 Fekete - termék paraméterei

Összecsukható kerti készlet 1+4 Fekete - ár és elérhetőség előzményei

Összecsukható kerti készlet 1+4 Fekete - egyéb érdekes termékek

Összecsukható kerti készlet 1+4 Fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?