Kerti nyugágy Xolani bézs

Kerti nyugágy Xolani bézs

Kerti nyugágy Xolani bézs

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 136 489 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti nyugágy Xolani bézs - termékleírás

Kerti nyugágy Xolani bézs A dizájnos Xolani kerti nyugágy különleges kényelmet kínál, és elvezeti Önt a csodák és az öröm világába. Hagyja, hogy elragadja magát egy kellemes kikapcsolódás, és helyezkedjen el kényelmesen ezen a gyönyörű kerti nyugágyon. Az időtlen kivitelben megmunkált bükkfa garantáltan felhívja kertjére vagy teraszára a járókelők figyelmét. A háttámla a relaxáció során a legkényelmesebb helyzetbe állítható. Az időtlen dizájnt könnyedén kombinálhatod kerti bútorokkal és egyéb kiegészítőkkel. Gyere és lazíts velünk. Egy másik gyönyörű darab a kertben a Xolani kerti nyugágy. Méret: 95cm x 70cm x 90cm (sz x ma x mé)Anyag: bükkfa, szövet (100% poliészter)Párna töltet: szilikon szálSzín: természetes barna, bézs

Termék Kerti nyugágy Xolani bézs termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, Anyagösszetétel anyag.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti nyugágyak, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színes változat az 8c662d, az anyag az anyag.

Termék Kerti nyugágy Xolani bézs csoport termékei között található Kerti nyugágy, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az 8c662d, az anyagból anyag.

Kerti nyugágy Xolani bézs - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagAnyag
KategóriaBútor, Kerti bútor, Nyugágyak, Kerti nyugágyak, Kerti nyugágy
MárkaSofahouse
Szín8c662d
Anyaganyag

Kerti nyugágy Xolani bézs - ár és elérhetőség előzményei

Kerti nyugágy Xolani bézs - egyéb érdekes termékek

Kerti nyugágy Xolani bézs - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?