Férfi cipők Garmont Felemelkedés GTX szürke / piros

Férfi cipők Garmont Felemelkedés GTX szürke / piros

Férfi cipők Garmont Felemelkedés GTX szürke / piros

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 83 063 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi cipők Garmont Felemelkedés GTX szürke / piros - termékleírás

Férfi cipők Garmont Felemelkedés GTX szürke / piros Kiválasztásuk egyik fő előfeltétele a nagy merevség és stabilitás a nagy tartósság és az elfogadható súly fenntartása mellett. A cipő a Garmont-ra jellemző A.D.D. technológia szerint lett megtervezve, ahol a konstrukció kialakítása és funkcionalitása az emberi láb anatómiájára épül. A felsőrész a prémium 1.8 mm vastag Perwanger velúrbőr kombinálva a rendkívül kopásálló Cordura szintetikus anyaggal, amelyet olyan helyeken helyeztek el, ahol a teljes felsőrész-konstrukció nagyobb rugalmasságot biztosít, Gore-Tex membrán a teljes vízszigetelés érdekében, gumi orrmerevítő a tartósság növelése érdekében, fűzés a lábujjhegyig, hogy növelje a stabilitást a kis lépéseken és nagyobb alkalmazkodóképességet biztosítson a különböző lábtípusokhoz, sarokpánt a cipőbe való könnyebb belépés érdekében, kivételes Frame flex középtalp, amely egyszerre nyújt stabilitást és kényelmet hosszabb túrákon nehéz csomaggal, PU sarokstabilizátor, amely lehetővé teszi a kompatibilitást a félautomata kramponokkal, Micro porózus, kettős sűrűségű gumi középtalp és Vibram Nepal talpbetét hangsúlyozott sarokkal a jobb fékezési teljesítmény érdekében hosszú ereszkedéseken. Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Férfi cipők Garmont Felemelkedés GTX szürke / piros

Termék Férfi cipők Garmont Felemelkedés GTX szürke / piros termékcsoporthoz tartozik Férfi cipők, a márka gyártja Garmont.

Ezt a terméket a csoportban találja Trekking cipő, a márkához tartozik Garmont.

Férfi cipők Garmont Felemelkedés GTX szürke / piros - termék paraméterei

nagyság10 UK
nagyság10,5 UK
nagyság11 UK
nagyság11,5 UK
nagyság12 UK
nagyság12,5 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
nagyság9,5 UK
IntrastatTrekking cipő vysoké-1,40-64039113
KategóriaCipők, Férfi cipők, Trekking cipő
MárkaGarmont

Férfi cipők Garmont Felemelkedés GTX szürke / piros - ár és elérhetőség előzményei

Férfi cipők Garmont Felemelkedés GTX szürke / piros - egyéb érdekes termékek

Férfi cipők Garmont Felemelkedés GTX szürke / piros - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?