Kerti étkezőgarnitúra Sameya latte - 4 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Sameya latte - 4 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Sameya latte - 4 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 618 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkezőgarnitúra Sameya latte - 4 személyes - termékleírás

Kerti étkezőgarnitúra Sameya latte - 1x kanapé, 2x fotel, 1x asztal A Sameya készlet egy rendkívül kényelmes kerti szett, amely nem csak precíz kialakításával, hanem kiváló minőségű és megbízható feldolgozásával is örömet okoz. 4 személy kényelmesen ülhet benne anélkül, hogy görcsösen érezné magát. A bútor modern dizájnjával tűnik ki, melynek köszönhetően igazi figyelemfelkeltő lesz. Szerkezete alumíniumból készült, amelyet rattan szőtt. Az asztallap ideális helyet biztosít kedvenc italának, egy csésze kávénak vagy más harapnivalóknak. Tedd fel a lábadat a kerti szettedre, készítsd el az italaidat, és máris elkezdheted a stílusos pihenést. Kertje olyan szettet kap, amelytől úgy érzi, mintha nyaralna. Méret - ülőfelület: 145 cm x 70 cm x 51 cm (sz x ma x ma)Méret - fotel: 2x75cm x 70cm x 51cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 120cm x 70cm x 70cm (sz x ma x ma)Anyaga: alumínium, természetes rattan, szövetSzín: Latte

Termék Kerti étkezőgarnitúra Sameya latte - 4 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben c6a27e, Anyagösszetétel anyag.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az c6a27e, az anyagból anyag.

Termék Kerti étkezőgarnitúra Sameya latte - 4 személyes csoport termékei között található Kerti asztal, a márkához tartozik Sofahouse, színben c6a27e, Anyagösszetétel anyag.

Kerti étkezőgarnitúra Sameya latte - 4 személyes - termék paraméterei

Kerti étkezőgarnitúra Sameya latte - 4 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkezőgarnitúra Sameya latte - 4 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti étkezőgarnitúra Sameya latte - 4 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?