Kerti asztal technorattan Haiti coffee

Kerti asztal technorattan Haiti coffee

Kerti asztal technorattan Haiti coffee

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 38 612 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti asztal technorattan Haiti coffee - termékleírás

Haiti technoratan asztala ideális teraszához, erkélyéhez vagy kertjéhez. A stílusos fonat modern karaktert és üvegtáblát ad hozzá - kiváló vizuális hatás. Az asztal funkcionális és elegáns. Tökéletes a szabadban való étkezéshez. Tapadókorongokkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően az üveglap stabil és nem mozog. Az asztal szerkezete porított acélból készül, és a lábak kissé beállíthatók, hogy egyenetlen terepen biztonságosan üljenek, ami minden bizonnyal növeli a használat kényelmét. Az asztal mindenképpen elfér minden elrendezésben. Javasoljuk, hogy vásároljon székeket a Haiti. JÓ TUDNI: *Technorattan (másnéven mesterséges rattan) - mesterségesen megerősített polietilénszálas HPDE vagy poliuretánból készült, amely a természetes rattan megjelenésén, színein és jellemzőin alapul. A technorattanból készült bútorok ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, különösen az UV sugárzásnak *Az erősített üveg ötször jobban ellenáll a mechanikai sérülésnek, mint a normál és az úgynevezett 'termikus sokk', azaz gyors hőmérsékletváltozás ellen is (hűvös italokat vagy jégtálakat helyezhet az asztalra)

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET.

Termék Kerti asztal technorattan Haiti coffee csoport termékei között található Kerti asztalok, a márkához tartozik MERKURY MARKET.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztal, a márkához tartozik MERKURY MARKET.

Kerti asztal technorattan Haiti coffee - termék paraméterei

Kerti asztal technorattan Haiti coffee - ár és elérhetőség előzményei

Kerti asztal technorattan Haiti coffee - egyéb érdekes termékek

Kerti asztal technorattan Haiti coffee - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?