Játékok és játékok minden napra
12.11.2022 | Szerkesztőség

Játékok és játékok minden napra

A játékokat az emberi civilizáció fejlődésével egy időben hozták létre és fejlesztették ki. Ősi civilizációk ásatásai során találták meg őket. Ma is elsősorban a szabadidős szórakozást, a pszichomotoros készségek, a finommotorika és a kreatív gondolkodás fejlesztését szolgálják.

Támogasd minden családtag egészséges fejlődését. Válasszon a gyermekek számára készült játékok nagy választékából. Jó szórakozást a barátokkal. Töltse ki az idősek szabadidejét. Gondolja át, kinek szánja a játékot életkora, neme vagy környezete szerint.

Válasszon a cél és az anyag szerint. Magánszemélynek vagy cégnek. Egy játék gyakran saját gyermekkori álmának beteljesülése. A játék fontos funkciója, hogy a felnőttek tevékenységét utánozva felkészítse a gyerekeket az életre. A győzelemre, az elsőre, a jobbra való törekvés egyben az ember társadalmi sikerének hajtóereje is.Játékok kisgyermekeknek és gyerekeknek

Játékok kisgyermekeknek és gyerekeknek

A kisgyermekek számára készült játékok az első érintkezési játékok a környező környezettel. Fejlessze ki kíváncsiságát és képességét, hogy valami újat fedezzen fel. Hagyja, hogy a kicsik kezeljék a különböző anyagokat, fedezzék fel a játékokat minden érzékszervükkel.

Ajándékozza meg legkedvesebb játékait kicsiknek , bevált és egészséges anyagokból, CE tanúsítvánnyal.

 • lehetővé teszik az észlelés fejlesztését az alapvető érzékszerveken keresztül - tapintás, látás, ízlelés, hallás, szaglás útján, fejlesztik a durva motoros készségeket és a megfogó képességet, lehetővé teszik számukra a világ felfedezését
 • folyamatosan új játékokat fedezünk fel, nem tudjuk, mikor elegem van

Játékok a kicsiknek


Fából készült játékokVízi játékokHúzza a játékokatSzövet babákJátékállatokFürdőjátékokBabákHomokos játékokJátékok gyerekeknekhab puzzle

Játékok és játékok nagyobb gyerekeknek

Játékok és játékok nagyobb gyerekeknek

Találja meg a legjobb játékokat nagyobb gyermekei számára . Fejlesztik tudásukat, kreativitásukat, képzelőerejüket és tervezésüket a 3D térben.

Készítse fel a gyerekeket és barátaikat az otthoni szórakozásra az udvaron vagy a játszótéren. Játssz stratégiai játékokat a gyerekekkel, állíts össze kreatív készleteket .

 • lehetővé teszik a család minden tagjának a játékot

Játékok és játékok nagyobb gyerekeknek


Parti játékokDidaktikus játékokInteraktív játékokRejtvényekKültéri játékokSzámítógépes játékokJátékkosarakKreatív játékokJátékok Xbox One-onAsztali játékokOktató játékokSzabadtéri JátékokZenei játékokKerti játékokPC játékokÉpítőkockákProgramozható készletekÉpítőipari játékokJátékok a kertben

Játékok és játékok felnőtteknek

Játékok és játékok felnőtteknek

A társasági játékok vagy páros játékok közbeni szórakozás és nevetés oldja a stresszt és a feszültséget. Az IQ-rejtvények és a kreatív játékok támogatják a gondolkodást és a kreativitást. Gyakorold tudásod társasjátékokkal.

Erotikus játékok és inspiráló játékok kettesben feldobják a hosszú estéket.

És ne felejtsd el. A legjobb barát egy könyv. A könyvek ideálisak szórakoztatásra és oktatásra egyaránt. Otthon és nyaralni.

 • változatossá a felnőttek közös pillanatait

TársasjátékokAsztali játékokKártyajátékokElektronikus könyvekKönyvekStratégiai játékok

Játékok és játékok időseknek

Játékok és játékok időseknek

Az időseknek szánt rejtvények kiváló játékok az agytekervények aktiválására. A problémafeladatok sikeres megoldása motiválja őket. A rejtvények növelik a koncentrációt.

Engedje meg, hogy az idősek tartalmasan tölthessék el életük őszét társasjátékokkal .

A csapok és a kártyák elég nagyok ahhoz, hogy a játékfelületen könnyen kezelhetők legyenek.

Próbálja ki kedvenc pétánguját vagy teket a kertben.

 • mentális egészségfejlesztés

RejtvényekJátékok időseknek

A legnépszerűbb játékok és játékok

A legnépszerűbb játékok és játékok

Válasszon számos világszerte bevált és népszerű játék- és játékgyártó közül.

Játssz kedvenc stratégiai játékaiddal . Ne hagyja ki a nagyszerű Monopóliumot .


  Stratégiai játékok

  LEGO®

  LEGO®

  Mattel Barbie

  Mattel Barbie

  Barbie baba az egész napos szórakozáshoz végtelen kiegészítőkkel.


  PLAYMOBIL®

  PLAYMOBIL®

  Gyűjthető figurák, figura- és babakészletek, mesebeli készletek.


  Seva

  Seva

  Kisebb gyerekeknek nagyobb darabokból készült építőkockák.


  Higany

  Higany

  Építőkészletek a finommotorika, készségek és a korlátlan képzelőerő fejlesztéséhez.


  Ravensburger

  Ravensburger

  Családi és társasági játékok, építőkészletek, rejtvények és 3D rejtvények a türelem és a térbeli képzelet fejlesztésére.


  Cobi

  Cobi

  Autók, repülőgépek, helikopterek, tankok, hajók, épületek, karakterek modellkészletei.


  Motor

  Motor

  Műszaki modellek kreatív építőkövei.


  Olvassa el is

  Téli gumik a biztonságos vezetéshez hideg utakon

  Valószínűleg már nem fér kétség a téli gumi használatának szükségességéhez a nehéz téli időjárási körülmények között. Az általános ajánlás az, hogy váltson téli gumira, ha a környezeti hőmérséklet 7°C alá csökken.

  Házi pékségek friss kenyér és péksütemények készítéséhez

  Szeretsz egy friss, ropogós szelet kenyeret vagy egy meleg, illatos péksüteményt reggelizni? Akkor mindenképpen szerezzen magának egy kis házi pékséget.

  Konyhai robotok – megbízható társak főzéshez és sütéshez

  Fedezzen fel egy megbízható társat napi vagy alkalmi főzéshez és sütéshez. Legyen kreatív szakács. Készítsen ételeket a világ minden tájáról.

  Gyorsfőzők az egészséges ételekhez, energiát és időt takarítanak meg

  Sajátítsa el kedvenc ételeinek elkészítését az idő töredéke alatt. Az egészséges, nagyobb nyomáson végzett gőzfőzés jelentősen lerövidíti az elkészítési időt és ezáltal energiát takarít meg.

  Gazdaságos TV mindenki számára egész évben

  A modern televíziókészülékek intelligens, gazdaságos SMART eszközök minden háztartásban. Gazdag funkciók, rendkívül lapos időtlen kialakítás, kiváló kép és hang predesztinálta őket a mindennapi használatra.

  Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában

  Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

  Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez

  A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

  Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

  A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

  Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére

  A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

  Ablaktisztítás – hatékony és modern

  Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

  Pihenjen a téli sportok mellett

  Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

  Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

  Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.