Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez
01.12.2022 | Szerkesztőség

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez

Ősi őseink már ismerték a gőzölés előnyeit. Megfigyelték a gőz hatékony hatását az emberre, ruhájára és lakására. A ruhákat kézzel szórták be, és a napsütésben terítették szét a réteken. Később a tűz fölött melegített, primitív forró "vasalókat" vagy a kemencéből kivett szenet alkalmaztak a nedves ruhákra. Azt találták, hogy a gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a gyűrődéseket. Ugyanakkor a ruhákat hatékonyan fertőtlenítik, és megszabadulnak a legtöbb vírustól és mikrobától. Szerezzen vasalt megjelenést a modern ruhagőzölőkkel egyszerűen és kényelmesen. Gőzölje és hatékonyan fertőtlenítse a ruhaneműt, üléshuzatokat, függönyöket és függönyöket. Nincs többé görnyedve a vasalódeszka felett. A ruháid jobban fognak kinézni. Nem elég? Használjon forró gőzt a szagok, a por és az atkák eltávolítására. A gőz kinyitja és kitisztítja a bőr pórusait. Az arcpároló funkció segít a vírusok és a pattanások elleni küzdelemben.Hogyan válasszunk ruhagőzölőt

Hogyan válasszunk ruhagőzölőt

Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb gőzölőt? Válassza ki a megfelelő méretű és térfogatú víztartályt . Ennek elegendőnek kell lennie a kényelmes gőzöléshez, attól függően, hogy milyen gyakran és mennyit mosol. Gyorsan meg kell igazítania egy ruhadarabot, mielőtt munkába, ünnepi alkalmakra vagy találkozókra felveszi? Az utolsó pillanatra hagyod a vasalást? Ekkor az Ön számára fontos paraméter a hatékony gőz létrehozásának sebessége, azaz a gőzfejlesztő teljesítménye . Tömegmosáshoz mindenképpen nagy teljesítményű és nagy víztartálykapacitású készüléket válasszunk.


Akasztók ruhákhoz

Ruhapárolók típusai

Kis kézi gőzölők

Kis kézi gőzölők

Egyszerűsítse az életét. Kapcsolja be a kis kézi párolót. Állítsa be ruháit gyorsan és hatékonyan. Könnyen és bármikor. Még az utolsó pillanatban is. A kompakt kézi gőzölő egy egységben tartalmaz egy víztartályt, egy fűtőelemet és egy gőzszivattyút. Gőzölje meg a ruhadarabot közvetlenül az akasztón simán fentről lefelé haladva. Meg fog lepődni a kiigazítás eredményén, például ha új ruhát vásárol egy boltban.

  • kis kompakt méretek menet közben is használható egyszerű használat vasalódeszka nélkül állítható a gőz mennyisége teleszkópos rúdhoz csatlakoztatható háztartási textíliák fertőtlenítésére is alkalmas alacsony beszerzési költség
  • kényelmes kisebb mennyiségű ruhanemű és ruha esetén, a víztartály gyakoribb utántöltése

Erőteljes otthoni párologtatók

Erőteljes otthoni párologtatók

Az erős gőzfejlesztővel felszerelt gőzölők nagyobb létszámú háztartásokba, nagy mennyiségű ruhaneműkhöz és gyakori mosáshoz alkalmasak. Az erős gőzölők általában forgó gőzölőlappal, nagy víztartállyal és erős gőznyomású szivattyúval vannak felszerelve. Gőzölje és vasalja sokkal gyorsabban.

  • a különálló gőzölőfej nagyon kis súlya tartósan nagy gőzmennyiség a hosszabb gőzöléshez kényelmes hőmérséklet, nyomás és a kimenő gőz mennyiségének beállítása a gőzölőlap függőleges és vízszintes beállításának lehetősége minden szövettípushoz, még finom selyemhez és függönyökhöz is beépített akasztó lehetőség a gőzölt ruhakerekek felakasztására a kényelmes szállítás érdekében, akár 99,9%-os fertőtlenítés
  • nagyobb méretek magasabb vételár

Ruhagőzölők

Olvassa el is

Téli gumik a biztonságos vezetéshez hideg utakon

Valószínűleg már nem fér kétség a téli gumi használatának szükségességéhez a nehéz téli időjárási körülmények között. Az általános ajánlás az, hogy váltson téli gumira, ha a környezeti hőmérséklet 7°C alá csökken.

Házi pékségek friss kenyér és péksütemények készítéséhez

Szeretsz egy friss, ropogós szelet kenyeret vagy egy meleg, illatos péksüteményt reggelizni? Akkor mindenképpen szerezzen magának egy kis házi pékséget.

Konyhai robotok – megbízható társak főzéshez és sütéshez

Fedezzen fel egy megbízható társat napi vagy alkalmi főzéshez és sütéshez. Legyen kreatív szakács. Készítsen ételeket a világ minden tájáról.

Gyorsfőzők az egészséges ételekhez, energiát és időt takarítanak meg

Sajátítsa el kedvenc ételeinek elkészítését az idő töredéke alatt. Az egészséges, nagyobb nyomáson végzett gőzfőzés jelentősen lerövidíti az elkészítési időt és ezáltal energiát takarít meg.

Gazdaságos TV mindenki számára egész évben

A modern televíziókészülékek intelligens, gazdaságos SMART eszközök minden háztartásban. Gazdag funkciók, rendkívül lapos időtlen kialakítás, kiváló kép és hang predesztinálta őket a mindennapi használatra.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.

Hogyan kezeljük az autót tél előtt?

És ne feledd! Közeledik az év még kihívásokkal telibb része! A hideg téli körülmények próbára teszik útitársa karbantartását és megjelenését.