Ablaktisztítás – hatékony és modern
28.11.2022 | Szerkesztőség

Ablaktisztítás – hatékony és modern

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. Te is hagyományos kérdést oldasz meg a közelgő ünnepek előtt? Ki kell tisztítanunk az ablakokat? Természetesen igen. De tedd hatékonyan és korszerűen. Változtass egy unalmas kötelességet közös családi játékká. Vonja be a háztartás összes tagját a tevékenységbe. De mindenekelőtt légy pozitív hangulatban, és készülj fel előre.



Kézi tisztítás

Kézi tisztítás

Az ablaktisztítás legjobb ideje tavasszal vagy ősszel. Használja ki a stabil időjárást hőség és szél nélkül. Készíts egy tervet. Szerezzen be minden szükséges eszközt és tisztítószert előre. Oszd fel a feladatokat. Az alap az ablakokhoz és ablakpárkányokhoz való biztonságos hozzáférés létrával vagy lépcsőkkel. Szabadítson fel helyet, vegye le a redőnyöket és a rovarhálókat. Porszívóval távolítsa el a durva szennyeződéseket a keretrésekről, hálókról és redőnyökről.

Alaposan mossa le az ablakokat kívülről és belülről. Először a keretek, majd a szemüvegek. Használjon vizet ecettel vagy más alkalmas tisztítószerrel. Fa, műanyag vagy alumínium ablakai vannak? Kerülje a felületük karcolását vagy sérülését. Távolítsa el a régi makacs szennyeződéseket. Gőzös ablaktisztítója könnyen leküzd minden szennyeződést. A törléshez használjon puha szivacsot, rongyot vagy mikroszálas kendőt. Egyes tisztítószerek csíkok formájában nyomokat hagyhatnak az üvegfelületen. Ez a vízből és a tisztítószerekben lévő különféle adalékanyagokból származó gyorsan megszáradt kalciummaradékok eredménye. Ha lehetséges, használjon desztillált vizet. Nem tartalmaz ásványi anyagokat és oldott kalciumot.

Végül mossa tisztára az ablakokat fényesítőszer hozzáadásával. Törölje le a maradék vizet egy ablaktörlővel. Ideális esetben oldalsó mozdulattal és fokozatosan fentről lefelé. Törölje le a gumibetétet egy ronggyal minden egyes mozdulat után. A kiváló minőségű szilikon gumibetétek és a kellő nyomás garantálja a tökéletes eredményt. Az esetleges hibákat száraz ruhával vagy zergével fényesítse ki.

  • az egész ablak tökéletes kezelése
  • időigényes munka népszerűtlen háztartási tevékenység

Hogyan válasszunk porszívót?


TisztítókendőkPapírtörlőLépcsőkAblaktisztítókGőztisztítók

Robot ablaktisztítók

Robot ablaktisztítók

Van otthonában nagy üvegfalak, teraszok vagy üvegezett erkélyek? Bizonytalannak érzi magát a magasban végzett munka során? Használja az intelligens robottisztítók innovatív technológiáját. Még a keret nélküli üvegfelületek sem jelentenek akadályt. Az intelligens robottisztítók ezt könnyen kezelik. A beépített tartalék akkumulátor megvédi a készüléket a leeséstől. Irányítsd robottisztítóját távirányítóval vagy mobilalkalmazáson keresztül. Erős szennyeződés esetén az üveget durván kézzel mossa le. Töltse fel a robottartályt tisztítószerrel. Az ultrahangos porlasztó tökéletes párát hoz létre a hatékonyabb tisztítás érdekében. Tartály nélküli készülékek esetén a tisztítószert közvetlenül az üvegre vagy a robot tisztítókendőjére permetezze. Válassza ki a mozgás típusát, és kezdje el a tisztítást. A ruhával ellátott vibrációs párna finom vibrációval vagy körözéssel tökéletesen tisztítja és fényesíti az üveget. Tartsa tisztán a mikroszálas törlőkendőket. Öblítő nélkül mossa ki őket.

Rögzítse a készüléket biztonsági kábellel leesés ellen, és űzze hobbiját.

  • megkönnyítik az ablakok, tükrök vagy zuhanykabinok egyszerű tisztítását és polírozását alkalmasak nagyobb ablakokra, üvegekre vagy egyéb sima felületekre, függőleges és vízszintes tisztítást tesznek lehetővé Giroszkópot és vákuumérzékelőt tartalmaznak a biztonságos munkavégzés érdekében a navigációs lézerrendszer tökéletes takarítás áramszünet esetén is a munka megszakítása után
  • magasabb vételár

Ablakok tisztítása

Olvassa el is

Téli gumik a biztonságos vezetéshez hideg utakon

Valószínűleg már nem fér kétség a téli gumi használatának szükségességéhez a nehéz téli időjárási körülmények között. Az általános ajánlás az, hogy váltson téli gumira, ha a környezeti hőmérséklet 7°C alá csökken.

Házi pékségek friss kenyér és péksütemények készítéséhez

Szeretsz egy friss, ropogós szelet kenyeret vagy egy meleg, illatos péksüteményt reggelizni? Akkor mindenképpen szerezzen magának egy kis házi pékséget.

Konyhai robotok – megbízható társak főzéshez és sütéshez

Fedezzen fel egy megbízható társat napi vagy alkalmi főzéshez és sütéshez. Legyen kreatív szakács. Készítsen ételeket a világ minden tájáról.

Gyorsfőzők az egészséges ételekhez, energiát és időt takarítanak meg

Sajátítsa el kedvenc ételeinek elkészítését az idő töredéke alatt. Az egészséges, nagyobb nyomáson végzett gőzfőzés jelentősen lerövidíti az elkészítési időt és ezáltal energiát takarít meg.

Gazdaságos TV mindenki számára egész évben

A modern televíziókészülékek intelligens, gazdaságos SMART eszközök minden háztartásban. Gazdag funkciók, rendkívül lapos időtlen kialakítás, kiváló kép és hang predesztinálta őket a mindennapi használatra.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Pihenjen a téli sportok mellett

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.

Hogyan kezeljük az autót tél előtt?

És ne feledd! Közeledik az év még kihívásokkal telibb része! A hideg téli körülmények próbára teszik útitársa karbantartását és megjelenését.