Játékok és játékok nagyobb gyerekeknek
08.11.2022 | Szerkesztőség

Játékok és játékok nagyobb gyerekeknek

A kreatív, interaktív, didaktikus vagy oktató játékok és játékok a legjobb felkészítés gyermekei számára a sikeres életre. Érezd jól magad a rejtvényekkel és tervezz épületeket 3D térben. Nyelvi ismeretek és idegen nyelvek ismerete fejlesztése. Engedje meg a gyermekeket, hogy társaikkal együtt mozogjanak a friss levegőn. Engedd meg nekik, hogy versenyezzenek és érvényesüljenek a kollektívában.



Kreatív játékok

Kreatív játékok

A kreatív játékok fejlesztik a gyerekek képzeletét, gondolkodását, fantáziáját és koordinációját. Hagyja, hogy a kis bádogosok megalkossák saját gyöngyös díszeiket. Hagyja a gyerekeket modellezni, vágni, rajzolni, festeni vagy hímezni. Hagyja, hogy saját 3D mozaikokat készítsenek. Csodálatos kreatív készletek készülnek csak nekik. A karcolásos képek szórakoztató tevékenység a fürge kezek számára. A tárgy és a tartalom az élet minden területét magában foglalja.


Kreatív játékok

Oktató játékok

Oktató játékok

Van otthon kutató, felfedező? Akkor az oktatási játékok a megfelelő választás. A kicsik felfedezhetik a matematika, a fizika, a mechanika és az aerodinamika alapelveit. Hadd figyeljék meg a gravitáció alapjait vagy a mágneses játékok kölcsönhatását. Fejlessze gyermekei összes készségét. Ajándékozza meg őket különféle kísérleti készletekkel.


Oktató játékok

Interaktív játékok

Interaktív játékok

A modern interaktív játékok, játékok játékos formában tanítanak idegen nyelvet. Az érintéses szótárak különféle tematikus képeket kínálnak. A gyerekek megtanulják nevüket, tulajdonukat és idegen nyelvre történő fordításukat. A szótár mindkét nyelven tartalmaz szavakat, dalokat és utasításokat.

Mit szólnál egy gyerekfüzethez a logikus gondolkodás, az észlelés vagy az ítélőképesség fejlesztésére? Gyermeke úgy fog játszani, mint egy felnőtt. Sok tanulási tevékenységet tartalmaznak.

  • nyelvi állomány fejlesztése a különböző világnyelvekben, a helyes kiejtés elsajátítása, ismeretek bővítése

Interaktív játékok

Didaktikus játékok

Didaktikus játékok

A didaktikai játékok hatékonyan gyakorolják a gyermekek készségeit és megszerzett ismereteit. Ismerje meg az útjelző táblákat. Ez a biztonságos iskolai utazás alapja. Gyakorold a betűk, számok vagy különböző formák és képek írását a táblára. Állíts össze különféle mágneses vagy fából készült rejtvényeket. Szúrjon formákat lyukakba, mozogjon labirintusokban.


Didaktikus játékokOktató játékok

Zenei játékok

Zenei játékok

A zenés játékok csecsemőkortól felnőttkorig kísérik a gyermeket. Fedezzen fel új hangokat kis zenészével.

Próbáljon ki különböző gyermek hangszereket . Dobolás, billentyűs játék és gyermekfúvós hangszerek lehetővé teszik a hangok és dallamok teljes skálájának megismerését.

Vagy van otthon egy ígéretes énekes. A gyermek karaoke mikrofonnal való éneklés megtanítja őket kedvenc dalaik helyes ritmusára és dallamára.

Támogassa a leendő virtuózt gyermekhegedűkkel vagy gitárokkal . Készítse fel őket az előadásokra a tűz mellett vagy a teremben a közönség előtt.


Babák és játékautók

Babák és játékautók

Ajándékozzon babákat kis hercegnőinek kedvenc rajzfilmjéből vagy filmjéből. Hagyja, hogy álmodozzanak és alkossák ki saját történeteiket.

Vedd körül őket hosszú hajú, sétáló, beszélő, igazi vagy mesebeli babákkal. Van már Maša babád vagy hősöd a Mancsos őrjárattól ?

Teherautók, kotrógépek, rendőr-, tűzoltó- vagy katonai autók minden fiú álma. Gyermekei elégedettsége és öröme játék közben lesz a jutalma.


Szövet babákJátékállatokJáték autóJátékkosarakBabákÉpítőipari játékok

Gyerekek könyvei

Gyerekek könyvei

Tanítsd meg gyermekeidet a könyvvel való foglalkozásra egészen kicsi koruktól kezdve. Olvass nekik meséket és történeteket a jó és a rossz harcáról.

Rajzolj, festhetsz, színezhetsz gyermek kifestőkönyveket . Olvasás és rajzolás közben ellenőrizze a helyes üléshelyzetet.

A gyerekkönyvek tele vannak szemet gyönyörködtető képekkel, világos grafikákkal és egyszerű szövegekkel a könnyebb érthetőség érdekében. Gyakorold a memóriát, a koncentrációt és a szókincset.


E-könyvek gyerekeknekKönyvek gyerekeknek

Játékok PC-re és játékkonzolokra

Játékok PC-re és játékkonzolokra

A számítógépes játékok ésszerű játékának pozitív előnyei is vannak. Gyakorolják a koncentrációt és a logikát. Találja ki saját stratégiáját, és mutassa meg képességeit.

Játsszon egy-, két- vagy hálózati játékokat egész csapatoknak.

Ha igazán készen szeretne lenni a játékra, ellenőrizze a hardverkövetelményeket a játékgéped . Szerelje fel magát minőségi játékkiegészítőkkel . Maradjon egy lépéssel csapattársa előtt, és nyerjen.


JátékvezérlőkJátékok Xbox One-onJáték konzolokJátékszékekJátékos egerekPC játékokJátékkészletek

Fából készült játékok

Fából készült játékok

A fa az egyik legrégebbi természetes játékanyag. A fajátékok ma is népszerűek kellemes és meleg felületük miatt. Kényeztesse gyermekeit modern, ökológiai játékokkal. Babák, állatok, autók és vonatok, házak vagy fából készült hangszerek.

A fából készült motoros játékok tele vannak meglepetésekkel.

Tedd boldoggá építőd fakockákkal .

Forgassa, szorítsa, fűzze be, fejlessze ki a kíváncsiságot és a vágyat, hogy valami újat tanuljon.

  • a fa megújuló természetes anyag, hosszabb élettartammal

Fából készült játékokJátékok gyerekeknek

Térbeli 3D játékok

Térbeli 3D játékok

A 3D-s játékok és játékok támogatják a térbeli képzelőerőt. Gyakran szórakoztatóak az egész család számára. A 3D bábok kisebb gyermekek számára készültek. A térben mesefigurák, állatok, közlekedési eszközök, házak, kastélyok kelnek életre. Jó szórakozást a 3D rejtvények összeállításához az élet minden területéről származó témákból. Gyakorolja a képzeletét. A nagy darabszám akár több napos szórakozást biztosít.


hab puzzle

Vízi játékok

Vízi játékok

Tedd vidám napot gyermekeid ünnepévé felfújható játékokkal. Különféle formájú és méretű labdák, nyugágyak és felfújható csónakok szórakoztatják az egész családot. Vigyen magával modern evezős deszkákat . Evezz és gyakorold az álló egyensúlyt. Ne felejtsd el a biztonsági és mentőmellényeket. A teljes arcmaszkkal és uszonyokkal való búvárkodás lehetővé teszi, hogy kényelmesen és biztonságosan fedezze fel a víz alatti világot. A röplabdához, vízilabdához vagy kosárlabdához használható felfújható készletek garantáltan minden barátot szórakoztatnak.


FürdőruhaVízi játékokPaddleboardsNeoprén cipőFürdőjátékokFelfújhatóVízi sportokCipő a vízbe

Homokos játékok

Homokos játékok

A homokkal való játék a gyerekek egyik legrégebbi tevékenysége. Modellezés, dobás vagy permetezés. A szórakozás kimeríthetetlen kútja. A homokkal való játék alapvető felszerelései a tortaformák, gereblyék, kofák, talicskák és játékautók.

Van már otthon homokozó ? Teraszba vagy kertbe van szüksége? Szereted a kagyló formájú homokozót vagy munkaasztalként? Fa vagy műanyag? És ne felejtsd el a kinetikus tarka homokot .


Homokos játékok

Játékok a kertben és a szabadban

Játékok a kertben és a szabadban

Hagyja, hogy gyermekei vadul vaduljanak kint a friss levegőn. Váltsa változatossá szabadidejét repülő csészealjak dobálásával, Twist Frisbee -vel vagy különféle labdajátékokkal.

A gyereksátor vagy kerti ház a gyerekek képzeletének birodalma lesz. Titkos álmaikat mesélik el, miközben babákkal és autókkal játszanak.

Helyezzen el a kertben minőségi játszótereket mászókákkal, trambulinokkal, csúszdákkal, függőhintákkal, hálókkal.

Teremtsen helyet flipper játékokhoz, célba dobáshoz vagy célba dobáshoz.

A kis segítőinek semmiképpen sem szabad kihagyni a gyermekfelszerelést egy kis barkácsolónak vagy kertésznek szánt eszközökkel .

Nyáron gyermekei biztosan értékelni fogják a vízi játékokat a medencében .

  • A sporttevékenység eltereli a figyelmet a mobiltelefonokról vagy táblagépekről, és támogatja a közösségben való szocializációt

Kültéri játékokKerti játékok

Letaposott játékok

Letaposott játékok

A pedálos játékok saját erejükkel ösztönzik az egészséges mozgást. Találja meg a megfelelő triciklit vagy négykerekűt a jövő versenyzői számára. Engedje meg a gyerekeknek, hogy megpróbáljanak autót vagy pótkocsis traktort vezetni. Verseny, rakomány, szállítás. A minőségi anyagokból készült, valósághűen elkészített játékok ellenőrzése felkészülés egy jövőbeli szakmára.


Gyermek elektromos autók

Gyermek elektromos autók

A gyermek elektromos autók kis bátor vezetőknek készültek. A vezető biztonsága növeli a szülők általi távvezérlés lehetőségét. Gyermeke biztosan imádni fogja a terepjáró játékautót, motorkerékpárt vagy traktort. A kis sofőrök kabriója szórakoztató lesz a séták során. Az indítás, a kürt, a fényszórók vagy a fordulatszámmérő hangja zenelejátszóval teszi teljessé a tökéletes utazást.


Távirányítós játékok

Távirányítós játékok

A távirányítós játékokat RC játékoknak nevezik. Adományozzon egy robotot , hogy irányítsa. A programozható játék sétál, forog, mesél és zenél. Vagy gyermeke szereti a fantasy dinoszaurusz történeteket? Az RC állatok világítanak, gőzt lövellnek és rémületet ordítanak.

Jó szórakozást az RC autókkal , tankokkal, helikopterekkel vagy hajókkal.

A kis természet szerelmesei valósághű RC kígyókat, pókokat vagy cápákat találhatnak a vízben. Garantált meglepetés.


Gyermek kerékpárok

Gyermek kerékpárok

Ismertesse meg gyermekeivel a kerékpározás alapjait. Ajándékozzon gyermek ugrálógépeket és gyerekkerékpárokat kis versenyzőinek. Tökéletes ajándék az egyensúly edzéshez és az ügyesség fejlesztéséhez. Segédkerekekkel vagy anélkül. Ne felejtsd el a sisakot, a protektorokat és kezdődhet a biztonságos szórakozás egy minőségi kerékpárral.

  • elérhető modellek lányoknak és fiúknak széles modellválaszték a gyermek korának, magasságának és súlyának megfelelően állítható ülés és kormánymagasság kivehető stabilizáló kerekek

Gyermek kerékpárok

Elektromos kerékpárok

Elektromos kerékpárok

Az elektromos kerékpárok az akkumulátorok segédenergiáját használják fel, és segítenek felfelé haladni az elektromos motoron keresztül. Hosszabb és igényesebb családi kerékpártúrák teljesítését teszik lehetővé. Válasszon összecsukható elektromos kerékpárt a városban való barangoláshoz. Túrázás vagy cross biciklizés a terepre kerékpárutakon. Egy robusztus hegyi elektromos kerékpár teljes felfüggesztéssel próbára teszi tudását az igényesebb hegyi terepen.

  • igényesebb kerékpártúrák teljesítésének lehetősége a kerten és a városon kívüli terepen

Elektromos kerékpárokKerékpáros sisakok

Robogók és elektromos robogók

Robogók és elektromos robogók

A robogó ideális közlekedési eszköz nagy városi forgalomban. Tegye fel a robogókat a buszra, vagy tegye be az autó csomagtartójába. A kiváló minőségű könnyűötvözetekből és alumíniumból készült robogók nem foglalnak sok helyet, felfüggesztéssel, minőségi fékekkel, világítással vannak felszerelve. Ideálisak munkába, iskolába költözéshez vagy a gördeszkaparkokban való szórakozáshoz.

A nagy első kerékkel rendelkező sportrobogók gyors és biztonságos vezetést tesznek lehetővé meredek lejtőn is.

A gyerekrobogó ideális a kicsik számára az egyensúly gyakorlására.

A villanymotorral és akkumulátorral felszerelt elektromos robogók akár 25 km/h sebességet is elérhetnek, és egyszerre akár 35 km-t is megtehetnek. Menjen hát kirándulni szabadidejében, és élvezze a friss levegőt.

  • Az elektromos robogók megfizethetőek, könnyen hordozhatók és könnyen tárolhatók otthon vagy az iskolában

RobogókVédőkÖsszecsukható robogókFreestyle robogók

Görkorcsolya

Görkorcsolya

A görkorcsolyákon a széllel a hajában hosszú utazás alapja a rezgéscsillapító tartóváz és a kiváló minőségű kerekek. A görkorcsolya különösen népszerű.

A gyermek görkorcsolya együtt nőhet a korcsolyázójával . Állítsa be a megfelelő méretet, és már indulhat is az első edzés.

A retro korcsolyázás szerelmese vagy? Biztosan elégedett lesz a klasszikus QUAD korcsolyával , többsoros kerekekkel és fékkel a korcsolya hegyén.

A fék nélküli szlalom görkorcsolyák a freeride szerelmeseinek készültek, és speciális szlalomra készültek. Tesztelje készségeit és erőnlétét, és lovagoljon protektorokkal további korlátozások nélkül.

  • vételár elérhető a nagyközönség számára könnyen karbantartható, könnyen tárolható

TérdvédőkGörkorcsolyaKorcsolya

Elektromos korcsolya

Elektromos korcsolya

Az elektromos sarkú görkorcsolyát mindig magadnál tarthatod . Az elektromos hajtás és az akkumulátor is a tartókeretben található, amely gyorskioldó rendszerrel van felszerelve. Vedd fel és feszítsd meg a tornacipőt. Nem kell semmilyen sofőr. Szabályozza a sebességet úgy, hogy a lábát a felülethez nyomja és felemeli.

Figyelem, meg fog lepődni az akár 16 km/h sebességgel. Védje meg magát az eséstől, és élvezze a nagyszerű szórakozást akár 30 percig.

  • a sarkú korcsolyák nem foglalnak sok helyet egy hátizsákban vagy táskában
  • nehéz egyensúlyozni és egyensúlyt tartani

Hátvédők

Gördeszkák, e-gördeszkák, GyroBoardok

Gördeszkák, e-gördeszkák, GyroBoardok

A gördeszka nemcsak a fiatalok számára érdekes sport, hanem a szabadság, a szélsőségek és az izgalmas élmények életstílusa is. Győzd le az akadályokat a skateparkban, vagy repülj az U rámpán. A különböző vezetési technikákhoz más-más gördeszka szükséges, de unalom nélkül 100%-os szórakozást nyújt.

Az elektromos gördeszkán akár 30 km-es hatótávval sem lesz gond. Az emelkedőn való vezetés sem lep meg. A sebesség szabályozása vezeték nélküli vezérlővel magától értetődő.

Problémái vannak az egyensúlyral és a stabilitással? A GyroBoards csak neked való. Oldalra, előre vagy hátra döntve kiválaszthatja a jármű haladási irányát, amelyet mikrochipek és stabilizáló giroszkópok vezérelnek. Élvezze az adrenalint.

  • modern, stílusos, adrenalin járművek
  • drága beszerezni nehezen irányítható vezetést

GördeszkákGördeszkázás

Olvassa el is

Téli gumik a biztonságos vezetéshez hideg utakon

Valószínűleg már nem fér kétség a téli gumi használatának szükségességéhez a nehéz téli időjárási körülmények között. Az általános ajánlás az, hogy váltson téli gumira, ha a környezeti hőmérséklet 7°C alá csökken.

Házi pékségek friss kenyér és péksütemények készítéséhez

Szeretsz egy friss, ropogós szelet kenyeret vagy egy meleg, illatos péksüteményt reggelizni? Akkor mindenképpen szerezzen magának egy kis házi pékséget.

Konyhai robotok – megbízható társak főzéshez és sütéshez

Fedezzen fel egy megbízható társat napi vagy alkalmi főzéshez és sütéshez. Legyen kreatív szakács. Készítsen ételeket a világ minden tájáról.

Gyorsfőzők az egészséges ételekhez, energiát és időt takarítanak meg

Sajátítsa el kedvenc ételeinek elkészítését az idő töredéke alatt. Az egészséges, nagyobb nyomáson végzett gőzfőzés jelentősen lerövidíti az elkészítési időt és ezáltal energiát takarít meg.

Gazdaságos TV mindenki számára egész évben

A modern televíziókészülékek intelligens, gazdaságos SMART eszközök minden háztartásban. Gazdag funkciók, rendkívül lapos időtlen kialakítás, kiváló kép és hang predesztinálta őket a mindennapi használatra.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.