Design íróasztal Valarae 158,4 cm fehér dió

Design íróasztal Valarae 158,4 cm fehér dió

Design íróasztal Valarae 158,4 cm fehér dió

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 136 489 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design íróasztal Valarae 158,4 cm fehér dió - termékleírás

Design íróasztal Valarae 158,4 cm fehér dió A Valarae design íróasztal ideális megoldás az Ön szobájába. Több okból is azonnal megnyeri a tetszését. A jellegzetes mintázatú diófa dekorációval a természetet is viszi a belső térbe. És egy ilyen kombinációnak egyszerűen nem lehet ellenállni. A két alsó fiókban tárolhatja minden dokumentumát vagy egyéb tárgyát, így mindig kéznél lesz minden, amire szüksége van. Az asztallap elegendő helyet biztosít egy laptop, dokumentumok és egyéb tartozékok számára. A stílusos fogantyúk megkönnyítik a kezelést. Egy stílusos, egyedi és intelligens íróasztal garantálja, hogy élvezze a munkáját. A Valarae íróasztallal bármilyen otthoni dolgozószobát vagy irodát modernizálhat. Méret: 158,4cm x 72,2cm x 60cm (sz x ma x mé)Anyag: melamin táblaVastagsága: 18mmSzín: barna, fehér

Termék Design íróasztal Valarae 158,4 cm fehér dió termékcsoporthoz tartozik Fehér íróasztalok a márkától Sofahouse, a színváltozat az 8c662d, anyagból készült MDF az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Design íróasztal Valarae 158,4 cm fehér dió - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagMDF
KategóriaÍróasztalok, Fehér íróasztalok
MárkaSofahouse
Szín8c662d
AnyagMDF
E-shopEstilofina.hu

Design íróasztal Valarae 158,4 cm fehér dió - ár és elérhetőség előzményei

Design íróasztal Valarae 158,4 cm fehér dió - egyéb érdekes termékek

Design íróasztal Valarae 158,4 cm fehér dió - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?