Design íróasztal Bryson 145,3 cm fehér

Design íróasztal Bryson 145,3 cm fehér

Design íróasztal Bryson 145,3 cm fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 196 339 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design íróasztal Bryson 145,3 cm fehér - termékleírás

Design íróasztal Bryson 145,3 cm fehér A Bryson íróasztal ideális az irodában való használatra, de biztosan használhatja otthona más helyiségeiben is, ahol teljes mértékben kihasználhatja a benne rejlő lehetőségeket és idejét. Az asztal tágas munkalapja elegendő helyet biztosít a számítógépen végzett munkához, de más tevékenységekhez is. Az oldalsó nyitott polcokat különféle könyvek, dobozok, de fiókok tárolására is használhatja. Két fiókot is talál, amelyek közül az egyik közvetlenül a munkalap alatt található. A benne lévő tárgyak védve maradnak a külső hatásokkal szemben, ugyanakkor minden kéznél lesz. A modern dizájn egyszerűségével fogja megnyerni Önt, amelyben időtlen eredetiség rejtőzik. A Bryson íróasztal garantáltan elbűvöli első látásra. Méret: 145,3cm x 74,4cm x 59,6cm (sz x ma x mé)Anyag: melamin táblaVastagsága: 18mmSzín: fehér

Ezt a terméket a csoportban találja Fehér íróasztalok a márkától Sofahouse, a színváltozat az ffffff, anyagból készült MDF az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Design íróasztal Bryson 145,3 cm fehér - termék paraméterei

Színffffff
AnyagMDF
KategóriaÍróasztalok, Fehér íróasztalok
MárkaSofahouse
Színffffff
AnyagMDF
E-shopEstilofina.hu

Design íróasztal Bryson 145,3 cm fehér - ár és elérhetőség előzményei

Design íróasztal Bryson 145,3 cm fehér - egyéb érdekes termékek

Design íróasztal Bryson 145,3 cm fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?