Az iskola hív!
06.09.2022 | Szerkesztőség

Az iskola hív!

A nyári szünetnek vége. Ideje felkészülni az iskolai kötelességek teljesítésére . Minden iskola saját fókuszának és szakterületének megfelelően javasolja az iskolai felszereléseket. Az osztályfőnöködnek biztosan van egy részletes listája.

Teremtsen kellemes tanulási környezetet iskolásainak otthon. Az íróasztal, a szék és a jó világítás az alapja a tanuló nyugodt felkészülésének. Egy növekvő szék lábtartóval és növekvő asztallal működő oázist teremt iskolás gyermeke számára. Egészítse ki iskolai felszerelését . Mutasd meg gyermekeid egyediségét, egyéniségét és stílusát. Segíts nekik kiválasztani a saját színkombinációjukat és témájukat. És minden bizonnyal az alapvető tanszerekre és segédeszközökre is szükség lesz.



Iskolai táskák és hátizsákok

Iskolai táskák és hátizsákok

Iskolatáskák és iskolai hátizsákok kísérik iskolás gyermekét az oktatás teljes ideje alatt. Elengedhetetlen segítséget jelentenek a tanulmányi kötelezettségek teljesítésében. Minden tanszernek el kell férnie bennük. Az iskolai hátizsák jobban megfelel középiskolásoknak és diákoknak.

A vízálló anyagból készült, minőségi hátizsák minden bizonnyal megfelel az iskolatáskával szemben támasztott minden anatómiai és ergonómiai követelménynek , de kiegészül egy külön rekesszel laptop, tablet vagy mobiltelefon számára. Van egy fogantyú, fejhallgató-csatlakozók és oldalsó zsebek egy üveg és egy harapnivaló számára.

Az iskolai hátizsákok színvisszaadása és stílusa az aktuális trendeket tükrözi. Modelleik főleg rajzfilmek, filmhősök vagy természeti jelenetek. Milyen követelményeknek kell megfelelniük a minőségi iskolatáskáknak és hátizsákoknak az oktatás felé vezető első lépésekhez?

  • kopásálló, kiváló minőségű ökológiai anyagokból készült
  • biztosította a súly egyenletes elosztását a mappák belső szervezésével
  • háttámasz anatómiai formázása és szellőzése a mindennapi viselethez
  • ergonomikus forma és állítható vállpántok
  • puha párnázás a vállba vágás ellen
  • elegendő fényvisszaverő elem
  • minőségi fix rögzítés
  • oldalzsebek kulacsnak és uzsonnának
  • esőkabát eső és szennyeződés elleni védelemhez
  • széles színválaszték és motívumválaszték a gyermek egyéniségének kiemelésére
  • kerekek és kihúzható fogantyú a könnyebb vontatás érdekében az iskolába vezető úton

IskolatáskákIskolai hátizsákok

Iskolai készletek

Iskolai készletek

A stílusos iskolai garnitúrák minden iskolás egyéniségét és egyediségét kiemelik. Exkluzív barát lesz, amely megkönnyíti gyermeke iskolai munkájának megszervezését.

Az alap egy három részből álló készlet. Általában egy iskolatáskát, egy cipőzsebet és egy tolltartót tartalmaz.

Az ötrészes készlet egy iskolatáskát és A4-es füzetekhez való táblákat is tartalmaz. A nyolc darabból álló készlet A5-ös füzetlapokat, uzsonnás dobozt, iskolakötényt és ivópalackot tartalmaz.

Természetesen más kombinációk is rendelkezésére állnak, laptoptáskával, táblagép tokkal, mobiltelefonnal, különféle tokkal, kulcstartókkal vagy pénztárcákkal.


Iskolai készletek

Íróasztalok

Íróasztalok

Találja meg iskolás gyermeke igényeinek megfelelő íróasztalt. A funkcionális tanulási környezet lényege egy nagy munkaterület könyvek, füzetek és segédeszközök tárolására.

Az íróasztalt úgy helyezze el, hogy a beérkező napfény ne hozzon létre árnyékot írás közben.

Az egyedülálló növekvő asztal lehetővé teszi, hogy a munkafelületet a kívánt magasságra állítsa az iskolás korának megfelelően.

Írás, rajzolás, festés vagy olvasás közben is módosíthatja az asztal dőlésszögét. Csak a helyes testtartás ülve garantálja a gyermek egészséges növekedését.

A termesztőasztal megfelelő kiegészítője egy zsámolyos termesztőszék is.


PC asztalokÍróasztalokKonténerek kerekeken

Székek

Székek

Válasszon megfelelő széket kemény tanuláshoz, pihenéshez vagy számítógépes játékokhoz. Tökéletes kényelmet biztosít a gyermekek számára.

A kerekekkel ellátott kialakítás megkönnyíti a mozgatást. A szék anatómiai formája, a fej, a gerinc és a könyök állítható támasztéka nélkülözhetetlen a hosszú ülés során.

Az időtlen dizájn és a strapabíró anyagok praktikus választás a teljes tanulási időszakra.


Gyerekszékek

Világítás és lámpák

Világítás és lámpák

A nagy és jól megvilágított munkafelület a gyors fáradtság nélküli tanulás alapja. A könnyed közérzet érdekében egészítse ki a tanulószobát több lámpával.

Védje gyermekei hosszú távú megerőltető látását. A központi világítás mellett energiatakarékos LED lámpák is találhatók az asztalra vagy a falra. Csökkentse a szem megerőltetését azáltal, hogy elegendő felületi megvilágítást biztosít az íráshoz, olvasáshoz vagy játékokhoz PC-n vagy játékkonzolokon.

Ne felejtse el a világítást, amikor filmeket néz és kedvenc zenéit hallgatja. A kiváló minőségű lámpákat érintésérzékeny kapcsolás, folyamatos fényerőszabályozás , forgatható és dönthető fej, vagy mobiltelefon töltésére szolgáló foglalat jellemzi.

Nézze meg és válassza ki a világításához legmegfelelőbb lámpákat és lámpákat.

Hogyan spóroljunk árammal?


Kis lámpákÁllólámpákAsztali lámpák

Iskolai felszerelések és segédeszközök

Iskolai felszerelések és segédeszközök

Minden bizonnyal szüksége lesz tanszerekre és egyéb segédeszközökre is, amelyek nélkül egyetlen iskolás vagy diák sem tud meglenni. A választásnál vegye figyelembe az ergonómiát a jobb- vagy balkezes felhasználók számára. Tökéletesen illeszkedniük kell a kézbe a kényelmes fogás érdekében, és nem csúszhatnak el, amikor tartják.

Tollak és írószerek

Tollak és írószerek

Ellenőrizze, milyen típusú tollra és írószerre lesz szüksége az iskolásnak. Válassza azt is, hogy a bal vagy a jobb kéz preferenciája szerint ír és manipulál.


ÍróeszközökTinta tollakGolyóstollak

Tolltartók

Tolltartók

Az iskolai füzetek mindig készen állnak arra, hogy megkapják mindazt, amire egy tanulónak szüksége van. Rengeteg gumiszalaggal vannak felszerelve az írószerek és segédeszközök rögzítésére .

Egy- vagy többszintesek. A színek és a motívumok szinte korlátlanok, és általában iskolatáskával kombinálják őket.

Kérem az iskolás fiút egy nagy tárolóhellyel rendelkező, stílusos megjelenésű tolltartóval.


Tolltartók

Ceruzahegyezők

Ceruzahegyezők

A ceruzahegyező elengedhetetlen eszköz, ha ceruzával és zsírkrétával ír vagy rajzol. A minőségi reszelők biztonsági rendszerrel vannak felszerelve a pengeleválás ellen.

A reszelőhöz tartozik még egy doboz a reszelőből származó hulladék összegyűjtésére . Válasszon egy hegyezőt a kezében, asztali rögzítéssel, vagy egy elektromos hegyezőt a ceruzák egyszerű és gyors hegyezéséhez.


Ceruzahegyezők

Olló

Olló

Ne féljen jó minőségű iskolai ollót adni gyermeke kezébe. Alkalmasak rendszeres vágáshoz, valamint különféle művészi technikákhoz .

Ergonomikus kialakítású fogantyúval, lekerekített hegyükkel és sérülés elleni védőburkolattal rendelkeznek. Válasszon jobbkezes vagy balkezes felhasználók számára készült ollót .

Vághatnak egyenesen, de dekoratívan hullám vagy háromszög alakban is. Az olló alapja kiváló minőségű rozsdamentes acél az éles vágás érdekében.


Eszközök festéshez és rajzoláshoz

Eszközök festéshez és rajzoláshoz

A kiváló minőségű színes ceruzák és zsírkréták intenzív színekkel rendelkeznek, ergonomikusan formásak , olyan felülettel, amely megakadályozza az ujjak elcsúszását fogás közben. Már fiatalon segítik a helyes testtartást.

Alapértelmezés szerint az iskolai művészeti oktatásban használják őket

  • iskolai temperafestékek
  • iskolai akvarellek
  • olajfestmények
  • akril festékek
  • krétákat

A kreatív művészeti készletek tele vannak különféle festési és rajzolási eszközökkel. Általában színes jelölőket, zsírkrétát, vízfestéket, füzetet, kifestőkönyveket, sablonokat, matricákat tartalmaznak. Minden ügyesen el van tárolva. Az íróasztal rendszerezése egyszerű lesz.


JelölőkTempera színekAkvarellekAkril festékekIskolai ecsetekIskolai ragasztók

Eszközök rajzhoz és geometriához

Eszközök rajzhoz és geometriához

Egy diák sem nélkülözheti vonalzót. A sablonok, szögmérők és vonalzók alapvető segédeszközök a rajzban és a geometriában. Használjon kész vonalzó- és sablonkészleteket.

Szerezzen minőségi iránytűt leendő mérnöke számára. Rajzolj, mérj távolságot, rajzolj képeket.


Praktikus segédeszközök és kiegészítők

Praktikus segédeszközök és kiegészítők

Az iskolai naplók és naptárak klasszikus segédeszközök, és különösen idősebb diákok számára készültek. Az áttekinthető naptár mellett helyet kapott az iskolai órarend, a jegyzetek, különféle hasznos természettudományi ismeretek, vagy többnyelvű szófordítások. A modern digitális naptárak nem csak a dátumot és az időt jelenítik meg riasztási funkcióval, hanem beépített otthoni időjárás-állomással is rendelkeznek.

A hirdetőtáblák és a mágnestáblák hasznos és praktikus segítség. Jegyzeteket, rajzokat, listákat, vázlatokat és fényképeket menthet gyorsan és egyértelműen.

Rendezzen el egy helyet az asztalán gyorsan és szépen. Az íróasztal-rendezők az apró tárgyakhoz és a különféle papírrendezők nem foglalnak sok helyet. Iratkozzon fel, rendezzen, szervezzen feladatait.

Nagyítók és mikroszkópok

Nagyítók és mikroszkópok

A nagyítók miniatűr szövegek olvasására vagy kis tárgyak vizsgálatára szolgálnak . Különböző nagyításokkal rendelkeznek, válassza ki az igényeinek leginkább megfelelőt. Nagyon praktikusak azok a nagyítók, amelyek szabadon tartják a kezet a hosszú távú munkavégzés során. Használja az asztali nagyítót szabványos LED lámpaként is .

A közönséges mikroszkópok 20-30-szor nagyobb nagyítással rendelkeznek, mint a nagyítóké. Fiatal felfedezőknek készültek, hogy felfedezzék a titokzatos mikrovilágot. A modern digitális mikroszkópok PC-hez csatlakoztathatók . Készítsen képeket miniatúrái mintáiról vagy részleteiről, mérje meg méreteiket. 300-900-szoros nagyítást is lehetővé tesznek.


NagyítókMikroszkópok

Számológépek

Számológépek

A diákjai sok matematikai példát számolnak? Adjon nekik számológépeket alapvető vagy összetett számítási funkciókkal. Vigyázzon a környezetre, és válasszon napelemes töltéssel rendelkező számológépet. A nagy grafikus vagy érintőképernyő és a rossz fényviszonyok között is jó olvashatóság garancia a minőségre. A fém tok meghosszabbítja számológépének élettartamát az iskolai hátizsák zord körülmények között.

    Könyvolvasók, tabletek, laptopok

    Könyvolvasók, tabletek, laptopok

    Gyermekeinek sok könyvre van szüksége a tanuláshoz? Adjon nekik minőségi e-könyv-olvasót. Add oda nekik az iskolai könyvtárat, beleértve a kedvenc könyveiket is. A részletek nagyítása és az érintőképernyő böngészéshez többé nem jelent problémát. Töltsön le több száz könyvet WI-FI-n keresztül. A kiváló minőségű vízálló olvasókkal még a szabadban sem okoz gondot. A szöveg éles és természetes még közvetlen napfényben is.
    Az idősebb diákok biztosan nem nélkülözhetik táblagépet vagy laptopot. Készüljön fel az online tanulásra. Biztosítsa magát időben, és válasszon megfelelő teljesítményű és méretű készüléket Önnek és gyermekének.

    Olvassa el is

    Téli gumik a biztonságos vezetéshez hideg utakon

    Valószínűleg már nem fér kétség a téli gumi használatának szükségességéhez a nehéz téli időjárási körülmények között. Az általános ajánlás az, hogy váltson téli gumira, ha a környezeti hőmérséklet 7°C alá csökken.

    Házi pékségek friss kenyér és péksütemények készítéséhez

    Szeretsz egy friss, ropogós szelet kenyeret vagy egy meleg, illatos péksüteményt reggelizni? Akkor mindenképpen szerezzen magának egy kis házi pékséget.

    Konyhai robotok – megbízható társak főzéshez és sütéshez

    Fedezzen fel egy megbízható társat napi vagy alkalmi főzéshez és sütéshez. Legyen kreatív szakács. Készítsen ételeket a világ minden tájáról.

    Gyorsfőzők az egészséges ételekhez, energiát és időt takarítanak meg

    Sajátítsa el kedvenc ételeinek elkészítését az idő töredéke alatt. Az egészséges, nagyobb nyomáson végzett gőzfőzés jelentősen lerövidíti az elkészítési időt és ezáltal energiát takarít meg.

    Gazdaságos TV mindenki számára egész évben

    A modern televíziókészülékek intelligens, gazdaságos SMART eszközök minden háztartásban. Gazdag funkciók, rendkívül lapos időtlen kialakítás, kiváló kép és hang predesztinálta őket a mindennapi használatra.

    Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában

    Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

    Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez

    A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

    Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

    A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

    Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére

    A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

    Ablaktisztítás – hatékony és modern

    Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

    Pihenjen a téli sportok mellett

    Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

    Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

    Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.