Design íróasztal Quanita 120 cm fehér

Design íróasztal Quanita 120 cm fehér

Design íróasztal Quanita 120 cm fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 131 239 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design íróasztal Quanita 120 cm fehér - termékleírás

Design íróasztal Quanita 120 cm fehér A Quanita íróasztal lenyűgöz egyszerű kialakításával. Csak üljön le, és azonnal munkába állhat. Mivel sok időt töltünk a munkával, kényelmesen és zavartalanul kell éreznünk magunkat. A jellegzetes mintázatú tölgyfa dekorációval egy kis természetet is visz a belső térbe. Tárolóhellyel is büszkélkedhet két fiók és egy szekrény formájában. A széles asztallap elegendő helyet biztosít egy laptop, dokumentumok és egyéb tartozékok számára. Akár íróasztalként, akár asztalként használja, a döntés a z Öné. Kényeztesse magát ezzel az egyszerű, de praktikus bútordarabbal, és dobja fel szobáját, irodáját vagy műhelyét. Méret: 120cm x 76cm x 60cm (sz x ma x mé)Anyag: melamin táblaVastagsága: 18mmSzín: világos barna, fehér

Termék Design íróasztal Quanita 120 cm fehér termékcsoporthoz tartozik Fehér íróasztalok a márkától Sofahouse, a színváltozat az c6a27e, anyagból készült MDF az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Design íróasztal Quanita 120 cm fehér - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagMDF
KategóriaÍróasztalok, Fehér íróasztalok
MárkaSofahouse
Színc6a27e
AnyagMDF
E-shopEstilofina.hu

Design íróasztal Quanita 120 cm fehér - ár és elérhetőség előzményei

Design íróasztal Quanita 120 cm fehér - egyéb érdekes termékek

Design íróasztal Quanita 120 cm fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?