Design sarok íróasztal Rachelle fehér

Design sarok íróasztal Rachelle fehér

Design sarok íróasztal Rachelle fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 90 919 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design sarok íróasztal Rachelle fehér - termékleírás

Design sarok íróasztal Rachelle fehér Modern dizájn, nagy munkaterület és elegendő tárhely minden dokumentumának, laptopnak és asztali lámpának. A Rachelle sarokasztal megbirkózik a rendetlenséggel, és megfelelő helyet biztosít dolgai tárolására. A dizájn és a funkcionalitás az első ennél az asztalnál. A munkaterület ideális magasságú, a megfelelő irodai székkel együtt kényelmes ülést biztosít munka közben. Az univerzális színkialakításnak köszönhetően szinte minden belső térbe illeszkedik. Ezzel az eredeti darabbal az irodája időtlen, de mindenekelőtt szervezett benyomást kelt. Böngésszen irodai székeink között, hogy megtalálja a tökéletes széket új asztalához. Méret: 130cm x 74cm x 109cm (sz x ma x mé)Anyag: melamin táblaVastagsága: 18mmSzín: fehér

Termék Design sarok íróasztal Rachelle fehér termékcsoporthoz tartozik Fehér íróasztalok a márkától Sofahouse, a színváltozat az ffffff, anyagból készült MDF az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Design sarok íróasztal Rachelle fehér - termék paraméterei

Színffffff
AnyagMDF
KategóriaÍróasztalok, Fehér íróasztalok
MárkaSofahouse
Színffffff
AnyagMDF
E-shopEstilofina.hu

Design sarok íróasztal Rachelle fehér - ár és elérhetőség előzményei

Design sarok íróasztal Rachelle fehér - egyéb érdekes termékek

Design sarok íróasztal Rachelle fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?