Design íróasztal Yaiza 120 cm fehér arany

Design íróasztal Yaiza 120 cm fehér arany

Design íróasztal Yaiza 120 cm fehér arany

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 161 689 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design íróasztal Yaiza 120 cm fehér arany - termékleírás

Design íróasztal Yaiza 120 cm fehér arany Az egyszerűséget nem lehet tagadni, és még mindig van valami elvarázsolnivalója. Az elegáns Yaiza íróasztal egyedi hangulatot varázsol irodájába. Csak üljön le, és azonnal munkába állhat. Az asztal érdekessége a márvány megjelenésű teteje. Tárolóhellyel is büszkélkedhet az alaplap alatti polc formájában. Az asztallap elegendő helyet biztosít egy laptop, lámpa és dokumentumok számára. Akár íróasztalként, akár íróasztalként használja, a döntés a tiéd. Az aranyszínű fémkonstrukció kiemeli általános megjelenését és biztosítja a stabilitást bármilyen felületen. Ezzel az eredeti darabbal az irodája időtlen, de mindenekelőtt szervezett benyomást kelt. Méret: 120cm x 75cm x 60cm (sz x ma x mé)Anyag: melamin tábla, fémVastagsága: 18mmSzín: fehér, arany

Termék Design íróasztal Yaiza 120 cm fehér arany csoport termékei között található Fehér íróasztalok a márkától Sofahouse, a színváltozat az ffffff, anyagból készült MDF az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Design íróasztal Yaiza 120 cm fehér arany - termék paraméterei

Színffffff
AnyagMDF
KategóriaÍróasztalok, Fehér íróasztalok
MárkaSofahouse
Színffffff
AnyagMDF
E-shopEstilofina.hu

Design íróasztal Yaiza 120 cm fehér arany - ár és elérhetőség előzményei

Design íróasztal Yaiza 120 cm fehér arany - egyéb érdekes termékek

Design íróasztal Yaiza 120 cm fehér arany - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?