Design íróasztal Kailas 140 cm fehér tölgy

Design íróasztal Kailas 140 cm fehér tölgy

Design íróasztal Kailas 140 cm fehér tölgy

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 106 039 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design íróasztal Kailas 140 cm fehér tölgy - termékleírás

Design íróasztal Kailas 140 cm fehér tölgy Az íróasztal mindig mindennek a központja, ami az irodában történik. Ez egyszerűen nem megy íróasztal nélkül. A Kailas íróasztal azon intelligens íróasztalok közé tartozik, amelyek nemcsak praktikus elemet alkotnak a szobájában, hanem elegánsan kiegészítik azt. A jellegzetes mintázatú tölgyfa dekorációval a természetet is viszi a belső térbe. Az asztal oldalain aszimmetrikusan behelyezett polcok találhatók, melyeken kisebb tárgyakat tárolhatunk. A széles asztallap elegendő helyet biztosít egy laptop, dokumentumok és egyéb tartozékok számára. Akár íróasztalként, akár íróasztalként használja, a döntés a tiéd. Hagyd, hogy elragadják a geometriai formák, és keltse fel az irodáját a Kailas íróasztallal. Méret: 140cm x 75cm x 60cm (sz x ma x mé)Anyag: melamin tábla, fémVastagsága: 18mmSzín: világosbarna, fehér

Ezt a terméket a csoportban találja Fehér íróasztalok a márkától Sofahouse, a színváltozat az c6a27e, anyagból készült MDF az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Design íróasztal Kailas 140 cm fehér tölgy - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagMDF
KategóriaÍróasztalok, Fehér íróasztalok
MárkaSofahouse
Színc6a27e
AnyagMDF
E-shopEstilofina.hu

Design íróasztal Kailas 140 cm fehér tölgy - ár és elérhetőség előzményei

Design íróasztal Kailas 140 cm fehér tölgy - egyéb érdekes termékek

Design íróasztal Kailas 140 cm fehér tölgy - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?