Stílusos íróasztal Nava 100 cm - fehér 2

Stílusos íróasztal Nava 100 cm - fehér 2

Stílusos íróasztal Nava 100 cm - fehér 2

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 62 790 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Stílusos íróasztal Nava 100 cm - fehér 2 - termékleírás

Stílusos íróasztal Nava 100 cm - fehér 2 Nava 100 cm-es fehér 2 íróasztal gyönyörű skandináv stílusban szervezetesebbé és kellemesebbé teszi a belső teret.Az asztal kibővített lábai kényelmes és elegendő helyet kínálnak. A gyönyörű megjelenés és az egyszerű karbantartás meggyőzi Önt arról, hogy ez az íróasztal a megfelelő. Méretek: 100,0 x 55,0 x 75,0 cm (szélesség x mélység x magasság)Asztali anyag: fa, fémA deszka / láb színe: matt fehér / fekete

Termék Stílusos íróasztal Nava 100 cm - fehér 2 csoport termékei között található Fehér íróasztalok a márkától Dkton, a színváltozat az ffffff, anyagból készült Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja skandináv stílus, a márka gyártja Dkton, a színes változat ffffff, anyagi változat az Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Stílusos íróasztal Nava 100 cm - fehér 2 - termék paraméterei

Színffffff
AnyagFaipari
KategóriaÍróasztalok, Fehér íróasztalok, skandináv stílus
MárkaDkton
Színffffff
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Stílusos íróasztal Nava 100 cm - fehér 2 - ár és elérhetőség előzményei

Stílusos íróasztal Nava 100 cm - fehér 2 - egyéb érdekes termékek

Stílusos íróasztal Nava 100 cm - fehér 2 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?