Dizájn íróasztal Odile 99 cm fehér

Dizájn íróasztal Odile 99 cm fehér

Dizájn íróasztal Odile 99 cm fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 80 734 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Dizájn íróasztal Odile 99 cm fehér - termékleírás

Dizájn íróasztal Odile 99 cm fehér Az Odile íróasztal ideális irodai használatra, de megtalálja helyét otthona más részében is, ahol a benne rejlő lehetőségeket és idejét teljes mértékben kihasználhatja. A munkaasztal legnagyobb előnye a bővíthető felület. A fő íróasztal alatt két fiók található, amelyekben könnyedén elhelyezheti az összes irodai kelléket, és mindig rendezett munkaterülete lesz. A felső polcra lámpát vagy könyveket helyezhet el. A stílusos fogantyúk megkönnyítik a kezelést. A modern dizájn egyszerűségével fogja megnyerni Önt, amelyben időtlen eredetiség rejtőzik. Az Odile íróasztal garantáltan elbűvöli első pillantásra. Méret: 99 cm x 88 cm x 36-66 cm (szé x ma x mé)Anyaga: melamin táblaVastagság: 18mmSzín: fehér

Ez a termék a kategóriába tartozik Fehér íróasztalok a márkától Sofahouse, a színváltozat az ffffff, anyagból készült MDF az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Dizájn íróasztal Odile 99 cm fehér - termék paraméterei

Színffffff
AnyagMDF
KategóriaÍróasztalok, Fehér íróasztalok
MárkaSofahouse
Színffffff
AnyagMDF
E-shopEstilofina.hu

Dizájn íróasztal Odile 99 cm fehér - ár és elérhetőség előzményei

Dizájn íróasztal Odile 99 cm fehér - egyéb érdekes termékek

Dizájn íróasztal Odile 99 cm fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?