Dizájn polc és íróasztal szett Racquel fehér

Dizájn polc és íróasztal szett Racquel fehér

Dizájn polc és íróasztal szett Racquel fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 104 989 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Dizájn polc és íróasztal szett Racquel fehér - termékleírás

Dizájn polc és íróasztal szett Racquel fehér Az egyszerűségben van a szépség. Ennek bizonyítéka a Racquel íróasztal könyvespolccal és polccal, amely ötvözi a klasszikus stílust az egyszerűséggel. Az íróasztal tágas munkalapja bőséges helyet biztosít a napi tevékenységeihez. A készlet másik előnye egy külön polc és egy fali polc, amely tárolóhelyül szolgál majd dokumentumainak vagy iratainak. Az összes alkatrészt összeillesztheti belső elrendezésének megfelelően. Az univerzális színkialakításnak köszönhetően szinte minden belső térbe illeszkedik. A Racquel készlettel a dolgozószobában vagy az irodában végzett munkája sokkal eredményesebb lesz. Méret - íróasztal: 118 cm x 80 cm x 58 cm (szé x ma x mé)Méretek - polc: 48,6 cm x 160 cm x 22 cm (sz x ma x mé)Méretek - fali polc: 90cm x 25,6cm x 22cm (sz x ma x mé)Anyaga: melamin táblaVastagság: 18mmSzín: fehér

Termék Dizájn polc és íróasztal szett Racquel fehér csoport termékei között található Fehér íróasztalok a márkától Sofahouse, a színváltozat az ffffff, anyagból készült MDF az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Dizájn polc és íróasztal szett Racquel fehér - termék paraméterei

Színffffff
AnyagMDF
KategóriaPolcok, Íróasztalok, Fehér íróasztalok
MárkaSofahouse
Színffffff
AnyagMDF
E-shopEstilofina.hu

Dizájn polc és íróasztal szett Racquel fehér - ár és elérhetőség előzményei

Dizájn polc és íróasztal szett Racquel fehér - egyéb érdekes termékek

Dizájn polc és íróasztal szett Racquel fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?