Cipő Keen STEENS WP nők, timberwolf/korall

Cipő Keen STEENS WP nők, timberwolf/korall

Cipő Keen STEENS WP nők, timberwolf/korall

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 41 525 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Cipő Keen STEENS WP nők, timberwolf/korall - termékleírás

Cipő Keen STEENS WP nők, timberwolf/korall A Steens WP női alacsony trekkingcipő extra kényelmes kültéri cipő. A felsőrész minőségi bőrből és erős szövetből készült, a láb gyönyörűen lélegzik a cipőben. A cipő kivehető, kettős sűrűségű EVA-lábbetéttel rendelkezik az egész napos kényelem érdekében. A láb tökéletes kényelmét a fűzőlyukak biztosítják, amelyeket hevederes szövetből készült fűzővel borítottak, így a cipő teljes hosszában egyenletesen feszül. KEEN gumitalp.Az AL L-TERRAIN 4 mm mély, többirányú futófelülettel tökéletes tapadást biztosít a burkolatlan terepen. S ezekben a csizmákban még rossz időben sem kell aggódnia, hogy kimozduljon. A légáteresztő KEEN membránnak köszönhetően.A DRY szárazon tartja a lábat. A cipőt természetes antibakteriális technológiával, az Eco Anti-Odorral kezelik, ahol a talpbetétet probiotikus technológiával töltik fel, amely természetes módon, nehézfémek és veszélyes vegyi anyagok nélkül bontja le az izzadtságszagokat. Éljen a szabadban! terméktípus : túrabakancs alkalmas tevékenységekhez: túrázás membrán: Igen bélés: EVA felsőrész: vízálló bőr és erősháló egyedül: AL L-TERRAIN középtalp: Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » Cipő Keen STEENS WP nők, timberwolf/korall

Termék Cipő Keen STEENS WP nők, timberwolf/korall csoport termékei között található Női cipő a márkától KEEN, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Trekking cipő, a márkához tartozik KEEN, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Cipő Keen STEENS WP nők, timberwolf/korall termékcsoporthoz tartozik Női alacsony cipő, a márkához tartozik KEEN, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Cipő Keen STEENS WP nők, timberwolf/korall - termék paraméterei

nagyság10 US
nagyság7 US
nagyság7,5 US
nagyság8 US
nagyság8,5 US
nagyság9 US
nagyság9,5 US
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Női cipő, Trekking cipő, Női alacsony cipő
MárkaKEEN
E-shopGamisport.hu

Cipő Keen STEENS WP nők, timberwolf/korall - ár és elérhetőség előzményei

Cipő Keen STEENS WP nők, timberwolf/korall - egyéb érdekes termékek

Cipő Keen STEENS WP nők, timberwolf/korall - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?