A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 200 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Alacsonyabb hőállóságú áfonyás gyümölcstöltelék, amely alkalmas préselt süteményekhez vagy dörzsölt masszákhoz. Áfonyás töltelék, amelyet sütéshez (sütemények, piskóták, kalácsok, zsemlék, zsebek stb.), valamint már megsütött desszertek töltésére vagy sütemények és torták töltelékeként terveztek. A 70%-os áfonyatartalom meggyőzi Önt ennek a tölteléknek a minőségéről. A kész gyümölcstöltelékek sokféleképpen felhasználhatók. Az egész évben állandó minőségüknek és könnyű kezelhetőségüknek köszönhetően a gyümölcstöltelékek nagyon népszerűek a hazai pékségekben és cukrászdákban. A MELLA FILLING gyümölcstöltelékek megfelelnek a legfontosabb követelményeknek, mint például a magas gyümölcstartalom, a jellegzetes gyümölcsíz és a tökéletes technológiai tulajdonságok. A MELLA FILLING gyümölcstöltelékekhez csak a legjobb minőségű gyümölcsöket használják fel. A friss gyümölcsök ízét minden MELLA FILLING töltelékben az egyes gyümölcsfajták magas aránya garantálja.Az eredeti íz, a természetes szín és a bájos csillogás az Ön finom süteményeit a kínálat csúcsára emeli. Mindegy, hogy finom élesztős tészták, croissantok, fánkok vagy sütemények töltésére, vagy különböző finom sütemények díszítésére használja - a MELLA FILLING gyümölcstöltelékek mindenhol alkalmasak. A gyümölcstöltelékek hőállósága a sütés során a töltelék jellegétől függően eltérő (lásd a táblázatot). Fagyasztva minden töltelék stabil és kiváló állagú, gyümölcsdarabkákkal, amit sütés után a legjobban értékelünk. Magas gyümölcstartalom prémium minőségű gyümölcsök felhasználása a friss gyümölcs eredeti íze természetes szín és kiváló fényerő Optimális konzisztencia nagy gyümölcsdarabok, amelyek állaga még sütés után sem változik megmeghatározott sütési és fagyasztási stabilitási tulajdonságok Sokféle felhasználási lehetőség a gyümölcs számos finom sütemény és cukrászsütemény alapanyaga.töltelékként vagy sütés nélküli réteg készítéséhez használják. Szín
Szín | Lila |
Anyag | Áfonya |
Alacsonyabb hőállóságú áfonyás gyümölcstöltelék, amely alkalmas préselt süteményekhez vagy dörzsölt masszákhoz. Áfonyás töltelék, amelyet sütéshez (sütemények, piskóták, kalácsok, zsemlék, zsebek stb.), valamint már megsütött desszertek töltésére vagy sütemények
Hőálló cseresznyés gyümölcstöltelék a finom sütemények egész sorához. Cseresznyetöltelék darabos gyümölccsel termeszthető - sütésnél használjuk, amikor nyers tésztát, fánkokat, muffinokat stb. tölthetünk vele, másik felhasználási terület a desszertek megkenése.A kész
Hőálló töltelék eperdarabokkal a finom sütemények egész sorához. Kész gyümölcstöltelék magas arányban prémium minőségű gyümölcsdarabokkal, ebben az esetben nagyméretű eperdarabokkal - a kerti eper aránya 65%. Ez egy olyan kész töltelék, amely nemcsak gyümölcsös
Termeszthető töltelék eperdarabkákkal a finom sütemények teljes választékához. Meleg gyümölcsös töltelék magas arányban prémium minőségű gyümölcsdarabokkal, ebben az esetben nagy darabos eperrel - a kerti eper aránya 65%. Ez egy kész töltelék, amely nem csak gyümölcsös
Alacsonyabb hőállóságú áfonyás gyümölcstöltelék, amely alkalmas süteményekhez vagy masszákhoz. Fekete áfonya töltelék sütéshez (piték, sütemények, kalácsok, édes táskás sütemények stb.), valamint a már sült desszert töltésére, sütemények és szeletek kenésére. A
Hőstabil meggy töltelék a finom sütemények teljes sorozatához. A meggy tölteléke egyedülálló terméstakarékos gyümölcsökkel - sütéshez használjon, amikor nyers tésztát, fánkot, muffinokat stb. Tölthet be, desszertek egyéb kenésére. | A használatra kész gyümölcs
Tej keverék előállításához töltelék mézes szeletek - az alap 500 g keverék, amely egyesíti a forralt víz 175 g hőmérsékleten körülbelül 40 ° C, 360 g invertcukor, keverjük össze az összetevőket, hogy sima konzisztencia, adjunk hozzá 200 g zsírt nem kell habverővel, inkább
Karamell krémtöltelékek vagy cukorkatöltelékek pasztájaként való felhasználásra - extra sűrű és gazdag. A mézeskalács készítésekor ezt a karamellt az egyik töltelékhez számítják. Franciaországban készült, 500 g-os kiszerelésben. Ár csomagonként.Felhasználás: adjon
Diós ízű, diós csokoládé alapon készült töltelék - sütés után töltésre tervezve. Vödörbe csomagolva 500g. | Összetevők: cukor, napraforgóolaj, sovány tejpor, zsírtalanított kakaópor (6,5 %), részben szilárdított szójaolaj, emulgeálószer (szójalecitin), aroma. | Átlagos
Karamell krémtöltelékek vagy cukorkatöltelékek pasztájaként való felhasználásra - extra sűrű és gazdag. A mézeskalács készítésekor ezt a karamellt az egyik töltelékhez használják. Franciaországban készült, 5000 g-os kiszerelésben. Ár csomagonként. | Felhasználás: Adjon
Ez egy sárga színű alapkeverék a likőrhegyekhez. Karina keverék tojáslikőr ízű folyékony töltelék előállításához. | Mennyiség: 1 kg | Receptköteles eljárás: Karina 1000 g, cukorhalom 0 - 400 g, folyékony rumaroma ízlés szerint, forralt víz 1000 g. Keverje össze és hagyja
Sokoldalú keverék mogyorós összetevők , desszertek zsír- és tejszínhab töltelékeinek elkészítéséhez. Az alapvető munka abból áll, hogy a keveréket ivóvízzel összekeverjük, és 15 percig hagyjuk duzzadni. Ezután keverje bele a vajat (zsírt) vagy a tejszínhabot. A
Áfonyás töltelék, amely közvetlen fogyasztásra alkalmas extra gyümölcsöt tartalmaz. A nagy mennyiségű gyümölcsös áfonyás töltelék kitűnő a természetes áfonyás aromában és ízben. Nagyszerű a könnyű desszertek számára. A tölteléket töltött kenyérbe helyezhetjük,
Komplett keverék jellegzetes kávé ízű és aromájú töltelék készítéséhez. Következő a fixálók sorából, amely akár tejszínhab, vajkrém, illetve más dekoratív felületek előállítására alkalmas - az előkészítéshez adjon hozzá vizet a megadott arányban, és hagyja
Népszerű olasz tejszínsűrítő. A másik a tejszínsűrítő, legyen szó tejszínhabról, vajkrémről, illetve további felhasználás esetén dekoratív felületek készítéséhez - az elkészítéshez csak vizet kell hozzáadni a megadott arányban, és hagyni pihenni. Ezután
A Karina Basic Milk egy sokoldalúan felhasználható ömlesztett alapanyag, amelyet állati tejszínhab, vaj vagy margarin ízesítésére és sűrítésére terveztek. Ezek a keverékek speciális felületi bevonatokban is felhasználhatók. Minden változatnak finom tejes íze van, amely más
Csokoládé gél a desszert felületén történő alkalmazáshoz - gél, fényes felületet hoz létre, és nem folyik le még a lekerekített formákról sem. Tömeg 300 g, ár csomagonként.Összetevők: glükózszirup, víz, sűrítőanyag, (E406,E440,E450i), dextróz, sav (E330),
Áfonyás töltelék, amely közvetlen fogyasztásra alkalmas gyümölcsöt tartalmaz. A nagy mennyiségű gyümölcsös áfonyás töltelék kitűnő a természetes áfonyás aromában és ízben. Nagyszerű a könnyű desszertek számára. A tölteléket töltött kenyérbe helyezhetjük,
Semleges gél a desszert felületére való felvitelhez - a gél színezhető, különben fényes felületet hoz létre, és nem folyik le még a lekerekített formákról sem. Súly 300g, ár csomagonkéntA Mella Glaze (Topglanz) egy zselésítő termék, amely egy felhasználásra kész, nem
Teljes keverék töltelékek készítéséhez, jellegzetes kávéízzel és aromával. A másik a tejszínsűrítő, legyen szó tejszínhabról, vajkrémről, illetve további felhasználás esetén dekoratív felületek készítéséhez - az elkészítéshez csak vizet kell hozzáadni a megadott
Áfonyás töltelék, amely közvetlen fogyasztásra alkalmas extra gyümölcsöt tartalmaz. A nagy mennyiségű gyümölcsös áfonyás töltelék kitűnő a természetes áfonyás aromában és ízben. Nagyszerű a könnyű desszertek számára. A tölteléket töltött kenyérbe helyezhetjük,
Kiváló hőálló, csokoládé jellegű töltelék - mini süteményekhez (muffinok) és süteménybe való betétként, vagy kiflik, fánkok stb. töltelékeként egyaránt értékelni fogja.Sokoldalú cukrászati és sütőipari felhasználásra tervezett pasztás kakaótöltelék (sűrűsége