A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 965 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Népszerű olasz tejszínsűrítő. A másik a tejszínsűrítő, legyen szó tejszínhabról, vajkrémről, illetve további felhasználás esetén dekoratív felületek készítéséhez - az elkészítéshez csak vizet kell hozzáadni a megadott arányban, és hagyni pihenni. Ezután belekeverjük a zsíros, növényi vagy állati tejszínhabot, és máris megvan az eredeti töltelék. Ár 1 kg-onként
Anyag | Kávé |
Népszerű olasz tejszínsűrítő. A másik a tejszínsűrítő, legyen szó tejszínhabról, vajkrémről, illetve további felhasználás esetén dekoratív felületek készítéséhez - az elkészítéshez csak vizet kell hozzáadni a megadott arányban, és hagyni pihenni. Ezután
Teljes keverék töltelékek készítéséhez, jellegzetes kávéízzel és aromával. A másik a tejszínsűrítő, legyen szó tejszínhabról, vajkrémről, illetve további felhasználás esetén dekoratív felületek készítéséhez - az elkészítéshez csak vizet kell hozzáadni a megadott
Karamellás sűrítő tejszínhabhoz, vajkrémhez vagy sajttortákhoz. Könnyen használható, látványos eredményekkel. Szállított mennyiség 1 kg, | Összetevők: cukor, glükóz, karamellizált cukor, módosított burgonyakeményítő (E1414), glükózszirup, tejpor,sűrítőanyag (E401),
A Karina Basic Milk egy sokoldalúan felhasználható ömlesztett alapanyag, amelyet állati tejszínhab, vaj vagy margarin ízesítésére és sűrítésére terveztek. Ezek a keverékek speciális felületi bevonatokban is felhasználhatók. Minden változatnak finom tejes íze van, amely más
Tej keverék előállításához töltelék mézes szeletek - az alap 500 g keverék, amely egyesíti a forralt víz 175 g hőmérsékleten körülbelül 40 ° C, 360 g invertcukor, keverjük össze az összetevőket, hogy sima konzisztencia, adjunk hozzá 200 g zsírt nem kell habverővel, inkább
Kedveli a latte macchiato-t? Akkor a kifejezetten ehhez az italhoz tervezett dizájnkanállal élvezheti ki a legjobban. Keverje meg a latte-ját a játékos kialakítású L-Line kiskanállal és a magára szánt pillanatok díszévé válik
A Karina Kókusz könnyű édesipari krémeket és töltelékeket keményíti, mely kókuszdió ízét és aromáját adja hozzá. További feldolgozásra szánt. A Karina Kókusz könnyű édesipari krémeket és töltelékeket keményíti, mely kókuszdió ízét és aromáját adja
Ez egy sárga színű alapkeverék a likőrhegyekhez. Karina keverék tojáslikőr ízű folyékony töltelék előállításához. | Mennyiség: 1 kg | Receptköteles eljárás: Karina 1000 g, cukorhalom 0 - 400 g, folyékony rumaroma ízlés szerint, forralt víz 1000 g. Keverje össze és hagyja
Karina málna ízű fixáló 1 kg Málnasűrítő - alkalmas tejszínhabban, vajban, túróban való alkalmazásra. A csomag tartalma: 1 kg.Recept: Karina 1000g + ivóvíz 500g. Keverje össze a Karinát a vízzel, és keverje simára. A további feldolgozás előtt hagyja pihenni 15 percig, és
Karina KAKAO MIX 21%-os kakaótartalommal kakaótöltelék gyártásához. Univerzális keverék a növényi, állati tejszínhab és a vaj, margarin keményítéséhez. Az elkészítés lényege, hogy a keveréket vízzel összekeverjük, és habtejszínbe, zsírokba keverjük. Színes és
Karamell krémtöltelékek vagy cukorkatöltelékek pasztájaként való felhasználásra - extra sűrű és gazdag. A mézeskalács készítésekor ezt a karamellt az egyik töltelékhez számítják. Franciaországban készült, 500 g-os kiszerelésben. Ár csomagonként.Felhasználás: adjon
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát kap. A karalábéval azonos felületű
Sokoldalú keverék mogyorós összetevők , desszertek zsír- és tejszínhab töltelékeinek elkészítéséhez. Az alapvető munka abból áll, hogy a keveréket ivóvízzel összekeverjük, és 15 percig hagyjuk duzzadni. Ezután keverje bele a vajat (zsírt) vagy a tejszínhabot. A
Körte ízű termék - ismét sokoldalúan felhasználható tejszínhab, zsíros és folyékony töltelékek készítéséhez. Az adagolás egyszerű, mint minden carinade esetében - arányosan öntsük fel vízzel, hagyjuk 20 percig pihenni, majd keverjük bele a megpuhított zsírt vagy a
Alacsonyabb hőállóságú áfonyás gyümölcstöltelék, amely alkalmas préselt süteményekhez vagy dörzsölt masszákhoz. Áfonyás töltelék, amelyet sütéshez (sütemények, piskóták, kalácsok, zsemlék, zsebek stb.), valamint már megsütött desszertek töltésére vagy sütemények
Laza keverék a sűrítéshez. Hideg tejszínhab, joghurt, tejföl vagy túró keményítésére szolgáló édesipari termék. Ezáltal nagyon lágy és frissítő krémek készülnek, amelyeket friss vagy kompótos gyümölcsökkel kombinálva használhatunk. A terméken feltüntetett
Hőálló cseresznyés gyümölcstöltelék a finom sütemények egész sorához. Cseresznyetöltelék darabos gyümölccsel termeszthető - sütésnél használjuk, amikor nyers tésztát, fánkokat, muffinokat stb. tölthetünk vele, másik felhasználási terület a desszertek megkenése.A kész
Hőálló töltelék eperdarabokkal a finom sütemények egész sorához. Kész gyümölcstöltelék magas arányban prémium minőségű gyümölcsdarabokkal, ebben az esetben nagyméretű eperdarabokkal - a kerti eper aránya 65%. Ez egy olyan kész töltelék, amely nemcsak gyümölcsös
Diós ízű, diós csokoládé alapon készült töltelék - sütés után töltésre tervezve. Vödörbe csomagolva 500g. | Összetevők: cukor, napraforgóolaj, sovány tejpor, zsírtalanított kakaópor (6,5 %), részben szilárdított szójaolaj, emulgeálószer (szójalecitin), aroma. | Átlagos
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát kap. A karalábéval azonos felületű
Komplett keverék jellegzetes kávé ízű és aromájú töltelék készítéséhez. Következő a fixálók sorából, amely akár tejszínhab, vajkrém, illetve más dekoratív felületek előállítására alkalmas - az előkészítéshez adjon hozzá vizet a megadott arányban, és hagyja